Yardım Masik rom'a geçiş

resularazli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ARAZLI
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
15
Merhaba arkadaşlar. Sizden bir konuda yardım istiyorum. Ben miui 10.3.4 kullanıyorum şu an ve bildiğiniz kimi bu sürümde yeterince bug var. İster kulaklık sorunu olsun, İster bildirim çubuğunda icon görünmeme sorunu olsun. Miui 11in ne zaman geleceğini veya bu hataların düzeltileceğine dair bir bilgim yok. Masik rom'a geçmek istiyorum. Şimdi masik rom'u kullanan arkadaşlara sormak istiyorum. Sizce masik rom'a geçmeye değer mi? Büyük bir fark veya avantajı var mı? Yoksa bir süre miui11"i bekliyip denedikten sonra karar vereyim?

Yazı hatalarım için kusura bakmayın, türkcem çok da iyi değil.

Mi 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

resularazli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ARAZLI
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Always on display'de bildirim geldiğonde uygulama simgesi gözükmüyor. Yalnızca sistem uygulamaıarının simgesi ( örn: cevapsız arama, mesaj) ve. WhatsApp`in simgesi gozukuyo. Diğer (insta telegram Twitter, Facebook ve. s.) uygulamarin hic birinin simgesi gozukmuyor. Masik rom'da boyle bisey varmı yoksa fix`lenmiş?

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.332
Always on display'de bildirim geldiğonde uygulama simgesi gözükmüyor. Yalnızca sistem uygulamaıarının simgesi ( örn: cevapsız arama, mesaj) ve. WhatsApp`in simgesi gozukuyo. Diğer (insta telegram Twitter, Facebook ve. s.) uygulamarin hic birinin simgesi gozukmuyor. Masik rom'da boyle bisey varmı yoksa fix`lenmiş?

Kullanmıyorum o özelliği o yüzden bilmiyorum

Oyla:

trojen610

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
Mi 9 SE (Grus)
Meslek
Siber Güvenlik Uzm
Konular
7

masik x kullanıyorum, Always on display'de bildirim simgeleri gelmekte :)

Oyla:
Üst Alt