Sohbet Mardin'den Selamlar

Bedran47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Mi Note 10 PRO
Konular
5
Hayır Irak'tan getirten bir telefoncudan aldım. MIUI sürümü MIUI Global 11.0.13 Kararlı altında 11.0.13(PFDEUXM) yazıyor tıklayınca ise: Gerekli değili siz zaten bir geliştiricisiniz diyor. ve aldığım telefoncu bana ait hattı telefonu takıp kilidini açmamız gerekiyor 1 hafta sonra ise kayıt işlemini yaparız dedi.

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Tamamdır hocam. Bootloader kilidini açacak. Sonra kayıt yapacak. İster kurulu olan romu kullanın ister siteden araştırın başka romlar deneyin.
Rom atmak çok zor işlem değil. Fakat ilk deneyimler zorlar ve cihazı brick etme ihtimaliniz var. Kayıt işlemini yapın sonra isterseniz farklı rom yüklemeyi denersiniz.

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Antepten aselam hocam oncelıkle hosgeldınız forumda okuyarak arastırarak bıraz bılgılerınızı arttırıp rom ıslerıne gırısebılırsınız

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Bedran47 hocam SMS doğrulaması yapamadım bir türlü özel mesajlara cevap yazamıyorum. Forumdan yazarsanız hem daha çok kişi destek verir hem de daha tecrübeli arkadaşlar da destek verir.

Bedran47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Mi Note 10 PRO
Konular
5
Kurulu Rom ile devam edersem gelen güncellemeleri alabilecek miyim ? Global de ne ise o kalsın isterim tavsiyen nedir ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkür ederim sağ olun.

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Kurulu Rom ile devam edersem gelen güncellemeleri alabilecek miyim ? Global de ne ise o kalsın isterim tavsiyen nedir ?

Teşekkür ederim sağ olun.
Rica ederim. Kurulu sürüm ile devam edin. Güncellmeler gelir. Genelde 2 ayda bir gelir yüklersiniz. Güncelle diyince kendi yüklüyor zaten.

Bedran47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Mi Note 10 PRO
Konular
5
Kurulu sürüme devam edince Türkiye garantili Mi note 10 pro ile benim telefon arasındaki güncelleme versiyon farkı olur mu ?

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
İlk mesajımda dediğim işlemleri yapın reklamlar kalkar. Başka da ekstra yapılacak işlem yok. İyi geceler.

Kurulu sürüme devam edince Türkiye garantili Mi note 10 pro ile benim telefon arasındaki güncelleme versiyon farkı olur mu ?
Hiçbir farkı yok. Bire bir aynısı. Orjinal gibi çakma derler ya öyle değil bu. Orjinal sürüm kullanıyorsunuz zaten.

Üst Alt