Sohbet Mardin'den Selamlar

Bedran47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Mi Note 10 PRO
Konular
5
Mi Note 10 Pro Kullanıcısıyım, Artısıyla eksisiyle yorumlamak istiyorum..

Öncelikle cihaz ağır daha öncesin de hafif ve ince telefon kullanıyorsanız alışmanız zaman alır. Video izlerken bir noktadan sonra tutulmayacak ağırlığa geliyor.

Kutudan çıkar çıkmaz kendi jelatini çıkardım ben çıkardım, kullanmaya başlayınca kılcal çizikler olduğunu fark ettim kılcal çiziklere karşı çok hassas. Çok dikkatli kullanmama rağmen bir hafta içinde birkaç kılcal çizik oluştu.

Gelen aramayı yanıtladığım zaman arama ekranı ve kişi bilgileri 1-2 sn. sonra ekrana geliyor.

Sosyal medya bildirimlerini tek tek kendim ayarlamak zorunda kaldım. Gelen bildirim kapalı ekranda gözükmüyordu, bildirim panelinde gözükmüyordu ve uygulama üzerinde rakam ile rozet çıkmıyordu. Tek tek bildirim panelinden halletim. ardından şöyle bir sorun baş verdi: Gelen sosyal medya bildirimi ve mesaj bildirimini Çentiğin yanından kayan ekrandan gelen mesaja tıklamadan kaldırıyorum ardından rozetler okunmuş gibi kalkıyor. Gelen mesajı okumama rağmen bildirim rozeti okunmuş gibi kayboluyor.

Rahatsız etme modun da titreşim aktif olmasına rağmen gelen çağrı da titreşim şiddeti çok düşük ve ne yazık ki bir türlü gelen çağrıda titreşim şiddetini ayarlayacak bir ayar bulamadım.

Şarj %100 olmasına rağmen şarj ikonu üzerindeki yıldırım sembolü gitmiyor.

Galeri de fotoğraf dizili üzerinde isim dememe rağmen sürekli konum çıkıyor. Galeri düzeni çok karmaşık.

Harici uygulama olmamasına rağmen telefon uygulamalarını(Müzik çalar,Temizleyici vs.) kullanınca reklam çıkması çok saçma.

Şu ana kadar yaşadığım sıkıntılar bunlar. Onun dışında bu problem çözüldüğü takdir de muazzam telefon.

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Reklam hariç diğerleri rom yapısı ile ilgili. Aslında reklam da öyle ama onun çaresi var.
Reklam çıkan uygulamaların hepsinin ayrı ayrı ayarlar kısımlarına girin kurcalayın. Önerileri göster seçeneğini bulun ve kapatın. Temalar uygulaması hariç hepsinde reklamlar kalkar.

Bedran47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Mi Note 10 PRO
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rom'un ne olduğunu bilmiyorum.

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Telefonun işletim sistemi. Windows gibi düşünün. Ona yapacak pek bir şey yok. Firma güncellemeler ile geliştirir.

Bedran47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Mi Note 10 PRO
Konular
5
Forumda rom yükleme ile ilgili sorular var. Ben kendi telefonuma yüklemem geren rom var mı gelen güncelleme dışında

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Rom yüklemek garantiyi bozar. Siz sadece normal bir şekilde kullanın. Gelen güncellemeleri yükleyin.

Bedran47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Mi Note 10 PRO
Konular
5
Teşekkür ederim. biraz araştırdım da ben Kararlı global versiyonunu kullanıyormuşum.

plaintiger

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
emir
Cihazım
mi9 t pro
Konular
50

hsncnmiui

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
RN8
Konular
11
Fabrika çıkışı orijinal sürüm. Diğer romlar zaten resmi sürümler değil. Bağımsız geliştiricilerin romları olduğu için garanti dışı oluyor cihaz.

Bedran47

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bedrettin
Cihazım
Mi Note 10 PRO
Konular
5
Orjinal olduğu nereden anlayabilirim ?