Yardım Manuel güncellemede telefonum sıfırlanır mı?

ciyan88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ciyan
Cihazım
Redmi K30 Pro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui 12.2.3
Telefon Modeli
Poco F2 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar, Cihazım Poco F2 Pro Global, Şuan da miui sürümü 12.2.3 te kaldı ve hiç bir şekilde güncelleme gelmiyor, internetten baktığımda V12.5.6 sürümünün şuan kullanılabilir olduğunu görüyorum fakat otomatik gelmiyor. Sorum şu: manuel olarak indirip telefondan"güncelleme paketini seç" bölümünden indirdiğim V12.5.6 dosyasını gösterirsem telefonum sıfırlanıp mı güncelleme yapar, yoksa hali hazırda hiçbir şey bozulmadan üzerine mi güncelleme yapar, lütfen yardımcı olabilirseniz.
Not: Dosyanın boyutu 3.1gb V12.5.6 - birde OTA denen 459mb civarında dosya mevcut hangisi ile devam edeceğim.

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
Merhabalar, Cihazım Poco F2 Pro Global, Şuan da miui sürümü 12.2.3 te kaldı ve hiç bir şekilde güncelleme gelmiyor, internetten baktığımda V12.5.6 sürümünün şuan kullanılabilir olduğunu görüyorum fakat otomatik gelmiyor. Sorum şu: manuel olarak indirip telefondan"güncelleme paketini seç" bölümünden indirdiğim V12.5.6 dosyasını gösterirsem telefonum sıfırlanıp mı güncelleme yapar, yoksa hali hazırda hiçbir şey bozulmadan üzerine mi güncelleme yapar, lütfen yardımcı olabilirseniz.
Not: Dosyanın boyutu 3.1gb V12.5.6 - birde OTA denen 459mb civarında dosya mevcut hangisi ile devam edeceğim.
Her iki dosya ile güncellenir hiç birşey silinmez şayet güncelleme yapmazsa tgz dosyasını indirip fastboot ile yükleyin yedeklerinizi almayı unutmayın

Oyla:

ciyan88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ciyan
Cihazım
Redmi K30 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her iki dosya ile güncellenir hiç birşey silinmez şayet güncelleme yapmazsa tgz dosyasını indirip fastboot ile yükleyin yedeklerinizi almayı unutmayıKurtarma

Her iki dosya ile güncellenir hiç birşey silinmez şayet güncelleme yapmazsa tgz dosyasını indirip fastboot ile yükleyin yedeklerinizi almayı unutmayın
Kurtarma modunda cihaz tekrar başlatıldı ama hiçbir şekilde ekran şifremi kabul etmiyor nedeni ne olabilir?

Oyla:

ciyan88

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ciyan
Cihazım
Redmi K30 Pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet şifrem doğru %100 eminim, bu adımı geçebilirsem galiba hiçbir şey silinmeden güncellemiş olacağım.

Oyla:

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım