Çözüldü Manuel güncelleme paketi seçerek yükleme mi6 global

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Arkadaşlar kusura bakmayın öncelikle bu sorunu çok araştırdım ve hiç kimsede böyle bi sorun göremedim. Konulara yazdım ama bilgisi olan cevap veren çıkmadı bende çareyi konu açmakta buldum.

9.2.3.0 sürümü kullanıyorum şuan 9.5.3.0 ve 9.5.6.0 sürümleri otadan gelmedi bana. Arkadaşların önerisiyle manuel olarak güncelleme paketi indirip yüklemeyi denedim bir çok kez. Ancak iki sürümü de denediğimde aynı hatayı aldım. Otaya girip güncelleme paketini seç deyip indirdiğim güncelleme paketini seçiyorum. Altta bilgi toplanıyor yazıyor ama 2 saniye sonra geri gidiyor sonra ekranda kontrol ediliyor yazısı kalıyor ve gitmiyor güncellemeyi de yapmıyor. Lütfen artık bi çözüm bulalım şu soruna bilgisi olan arkadaşlar rica ediyorum gerçekten sıkıldım 9.2.3.0 dan otadan da gelmiyor güncelleme kendim yapmam lazım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Arkadaşlar kusura bakmayın öncelikle bu sorunu çok araştırdım ve hiç kimsede böyle bi sorun göremedim. Konulara yazdım ama bilgisi olan cevap veren çıkmadı bende çareyi konu açmakta buldum.

9.2.3.0 sürümü kullanıyorum şuan 9.5.3.0 ve 9.5.6.0 sürümleri otadan gelmedi bana. Arkadaşların önerisiyle manuel olarak güncelleme paketi indirip yüklemeyi denedim bir çok kez. Ancak iki sürümü de denediğimde aynı hatayı aldım. Otaya girip güncelleme paketini seç deyip indirdiğim güncelleme paketini seçiyorum. Altta bilgi toplanıyor yazıyor ama 2 saniye sonra geri gidiyor sonra ekranda kontrol ediliyor yazısı kalıyor ve gitmiyor güncellemeyi de yapmıyor. Lütfen artık bi çözüm bulalım şu soruna bilgisi olan arkadaşlar rica ediyorum gerçekten sıkıldım 9.2.3.0 dan otadan da gelmiyor güncelleme kendim yapmam lazım
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Bootloader kilidi kapalıysa Rehber - Xiaomi Tool İle Bootloader Kilidini Açmadan Rom Kurma ile güncellemeyi deneyebilir, bootloader kilidi açıksa Mi flash ile güncelleyebilirsiniz. Güncelleme yapmadan önce yedek almayı unutmayınız.

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Bootloader kilidi kapalı ve imei tamiri yapılmamış stock bir cihazsa normal şartlarda yüklenebilmesi gerekir ancak yüklemeye çalıştığınız romlar henüz public olarak yayınlanmadığı için yüklemekte sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Bu tarz henüz public olarak yayınlanmamış yada yayınlandıktan sonra bazı hatalar içerdiklerinden dolayı geri çekilmiş romları rahat yükleyebilmek için bootloader kilidi açık olması size büyük kolaylık sağlayacaktır.

nbctech

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
1
Cihazım
mi6
Konular
0
bende de aynı sorun vardı. ilk önce fabrika ayarlarına döndüm. 9.2.3 yine kaldı. sonra 9.2.3 ü indirip yeniden kurdum bu sefer güncelleme doğrulanmadı diyor. bende kafayı yemek üzereyim tabi :))

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Bootloader kilidi kapalı ve imei tamiri yapılmamış stock bir cihazsa normal şartlarda yüklenebilmesi gerekir ancak yüklemeye çalıştığınız romlar henüz public olarak yayınlanmadığı için yüklemekte sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz. Bu tarz henüz public olarak yayınlanmamış yada yayınlandıktan sonra bazı hatalar içerdiklerinden dolayı geri çekilmiş romları rahat yükleyebilmek için bootloader kilidi açık olması size büyük kolaylık sağlayacaktır.
Bahsettiğiniz gibi cihaz imei tamiri yapılmamış bootloader kilidi kapalı stock bir cihaz hocam. Bir önceki yorumda bahsettiğiniz konuyu inceledim ancak orda mesela 9.5.6.0 sürümünü indirsem manuel olarak yükleme yapabilirmiyim yoksa sadece orda sistemin otomatik olarak bulduğu çin romu vesaire onları mı yükleyebilirim onu pek anlayamadım hocam

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
bende de aynı sorun vardı. ilk önce fabrika ayarlarına döndüm. 9.2.3 yine kaldı. sonra 9.2.3 ü indirip yeniden kurdum bu sefer güncelleme doğrulanmadı diyor. bende kafayı yemek üzereyim tabi :))
Kontrol ediliyor ekranında kalma sorunu başka kimsede yok diye gerçekten korkuyordum yanlış anlamayın şuan hem kendi adıma seviniyorum hem sizin adınıza üzülüyorum hocam :))

Codered

to be or not to be..
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Meslek
IT Professional
Konular
52
Bahsettiğiniz gibi cihaz imei tamiri yapılmamış bootloader kilidi kapalı stock bir cihaz hocam. Bir önceki yorumda bahsettiğiniz konuyu inceledim ancak orda mesela 9.5.6.0 sürümünü indirsem manuel olarak yükleme yapabilirmiyim yoksa sadece orda sistemin otomatik olarak bulduğu çin romu vesaire onları mı yükleyebilirim onu pek anlayamadım hocam

Yazılımın bulduğu sürümü yüklemek durumunda kalırsınız hocam. Bu tarz sızıntı güncellemeleri ancak twrp üzerinden yükleyebilirsiniz ;)

nbctech

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
1
Cihazım
mi6
Konular
0
Kontrol ediliyor ekranında kalma sorunu başka kimsede yok diye gerçekten korkuyordum yanlış anlamayın şuan hem kendi adıma seviniyorum hem sizin adınıza üzülüyorum hocam :))

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi[/QUOTE

Selamlar. Ben azmettim güncelledim. size anlatayım. önce telefonu yedekleyip fabrika ayarlarına geri dönün. Ama video fotoğraf önemli belge vs gibi şeylerinizi mutlaka pc ye atın. ben yedeklememe rağmen geri gelmedi iyiki atmışım. sonra mevcut 9.2.3 olan sürümle telefon yeniden başlayacak. güncelleme kontrol et deyin. yok diyecek yine. sonra miui nin sitesinden global olan 9.2.3 yi tekrar indirin ve tekrar kurun. kurduktan sonra güncelleme denetleyin. yok diyecek. üç noktaya basın otm güncellemeleri kapatın ve buradaki 9.5.6 yı telefonunuza indirin. burada önemli olan otm güncellemeler kapalı olacak . indirdiğiniz dosyayı üç noktadan açın ve kurulum başlıyor. saygılarımla...

erol.mstf

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa EROL
Cihazım
Xiaomi mi6
Konular
10
Hocam gerçekten çözümünü buldum ben yaptım böyle düzelttim diyen tek kişisiniz o yüzden kaçırmamam lazım deneyeceğim kesinlikle hocam yazınızın en sonunda "burda önemli olan otomatik güncelleme kapalı olacak" derken otada üç noktaya bastığımız zaman çıkan seçenek değil mi ordan kapatacağız otomatiği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt