Sohbet Malum yollarla alınan cihazlar hakkında

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Arkadaşlar mi9 kullanıyorum fakat pubg de hassasiyette sorun yaşıyorum o yüzden mi10t mi alsam diyorum mi9 u yurt içi olarak almıştım 5500 gibi bir fiyata fakat bu fiyatı hak etmediğini düşünüyorum bu yüzden malum yollarla bir amiral gemisi almak daha mantıklı geliyor bana yarı fiyatına neredeyse yurt içi cihaz ve malum yollarla alınan cihaz arasında garanti dışında herhangi bir fark oluyor mu ve bir sorun yaşar mıyım mesela güncelleme almıyor banka mobil uygulamaları kullanılmıyor gibi söylentiler var şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Cihaz aynı cihaz fark olmaz.Güncelleme almıyor kısmen doğru manuel olarak kendiniz yapacaksınız.Banka uygulamalarında vs problem olmaz.

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Kendim nasıl yapılan peki ?
Forumda çok fazla anlatım var ama özet geçeyim.İmei işlemi yapılmış olduğundan twrp de olacaktır (yoksa yüklemesi 1-2 dk almaz).İnternetten güncellemeyi indirip telefon hafızasına atıp twrp menüsünden yüklemeyi yapacaksınız.Benim tavsiyem cihazı orijinal rom değil de costum rom ile kullanmanız yönünde olacaktır.

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Forumda çok fazla anlatım var ama özet geçeyim.İmei işlemi yapılmış olduğundan twrp de olacaktır (yoksa yüklemesi 1-2 dk almaz).İnternetten güncellemeyi indirip telefon hafızasına atıp twrp menüsünden yüklemeyi yapacaksınız.Benim tavsiyem cihazı orijinal rom değil de costum rom ile kullanmanız yönünde olacaktır.
Neden farklı bir rom öneriyorsunuz peki ?

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Neden farklı bir rom öneriyorsunuz peki ?
Normalde costum rom garantiyi devre dışı bırakır.Doğrudan bir garantisiz telefon aldığınızda bunun bir önemi kalmaz.Costum romlar çok yüksek oranla stock gelen yazılımdan daha performanslıdır.

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
Normalde costum rom garantiyi devre dışı bırakır.Doğrudan bir garantisiz telefon aldığınızda bunun bir önemi kalmaz.Costum romlar çok yüksek oranla stock gelen yazılımdan daha performanslıdır.
İnsanlar dvamlı beğenmeyip rom değiştiriyor hocam herkes rom arayışında hep o yüzden o da düşündürüyor biraz beni

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
İnsanlar dvamlı beğenmeyip rom değiştiriyor hocam herkes rom arayışında hep o yüzden o da düşündürüyor biraz beni
Bahsettiğim konuyla ilgisi yok.Tr garantili alsanız garanti gitmesin diye stock kullanacaksınız mecbur.İmei işlemi yapılmış cihazda da stock kullanabilirsiniz.

alperemiin

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
alper
Cihazım
Mi9
Konular
35
tavsiyem kayıtsız cihaz alma
Niçin peki hocam ? Zaten aldığım hiçbir cihazı şu ana kadar garantiye göndermedim temiz kullanıyorum genel olarak o yüzden 5-6 bin vermek istemedim aynı telefona 2-3 bin lira fazla vermiş oluyoruz diye..

Üst Alt