Çözüldü Main Menüden çıkamıyorum

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Uzatmayacagim, uyarı yapacak bir durum varsa yönetim kadromuz beni de uyarır. Iyi geceler.
Sen yazmadınız bir daha bakın isterseniz kardeşim yazdınız zaten siz olarak hitap ettim samimiyete ben girmedim siz girdiniz bence siz dikkat edin lütfen teşekkürler

aliasaf

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bilinmiyor
Cihazım
Bilinmiyor
Konular
125

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Reboot seçeneğine tıkla telefon açılır bilmiyorsan fazla karıştırma bozarsın teli
O zaman ayvayı yedin geçmiş olsun
Hocam wipe data yapın herşeyi silinecektir ve telefon açılcaktır ve bilmediniz ayarları lütfeb kurcalamayın cihaziniz hasar görebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Maalesef yok bazı şeyleri yapmadan araştır bundan sonra ve unutma hata yaptıkça öğrenirsin buda sana bir ders olsun her telefon birbiriyle uyumlu değildir
Twrp olmadan alamazsın daha sen twrpnin ne olduğunuda bilmiyorsundur
Geliştirici olmadığın sürece bir daha gelişitirici seçenekleriyle oynama sonra gene aynısı olabilir bu seferde bir daha açamazsın Note 8 pro sıkıntılı bir cihaz dikkat et
Sen yazmadınız bir daha bakın isterseniz kardeşim yazdınız zaten siz olarak hitap ettim samimiyete ben girmedim siz girdiniz bence siz dikkat edin lütfen teşekkürler
Kural ihlali yaptımızda zaten yönetici hocalarımız bizi uyarıyor sizin söylemenize gerek yok iyi geceler
Türkçe dilimizde bir tabir vardır. Hem suçlu hem güçlü diye. İşte tam da bu söze uygun bir yazışma şekli.
Alıntıladığım mesajlarınızı kim yazdı? Devamlı sen şeklinde hitap edip üzerine de emir kipleri ile yazıyorsunuz. Bir arkadaşımız güzel bir şekilde bunu size hatırlatıyor ama kaba bir şekilde reddedip üste çıkmaya çalışarak onu suçluyorsunuz ki suçladığınız kişi ben mesajlarımı düzelttim diye yazmış olduğu halde.
Eğer bir sıkıntınız varsa aranızda özel mesajla hallediniz lütfen. Açık alanda karşınızdakine laf sokmaya çalışarak değil. Şimdilik sadece yazarak uyarmış oluyorum. Lütfen bundan sonraki mesajlarınıza biraz daha dikkat edip, en azından birisi uyardıktan sonra yazdıklarınızı tekrar okuyunuz.

Ruh Adam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
Redmi S2
Konular
0
Aynı sorunu yaşıyorum ben de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı sorunu bende yaşıyorum ve Bootloader kilidi açık nasıl düzeltebilirim telefonu sıfırlamadan lütfen yardımcı olur musunuz

Son düzenleme:

KrakoW

Ne Mutlu Türküm Diyene!
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi Note 11 +
Meslek
Öğrenci
Konular
147
14 yaşında lise 1 e gidiyorum 2-3 sene bende böyle bir hata yaptım telefon çöp oldu 1 sene telefon kullanmadım sonrasında 2 tane daha telefon değiştirdim şimdi daha fazla şey bildiğimden hiç bir sorun olmuyor ancak mesajları okurken ben azar yemiş kadar oldum 😅😅

bittim:D

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
Xiaomi Note 10
Konular
0
Abi beb relefonları çom gucuklarım kendi telimde bişi olmadı babamınkinde kapandı menüye geldi
Kk bende anneme oldu güncelleme yaparken annem gece gündüz laf ediyor. Sorun çözülmedi telefoncuya götürcez bugün. Telefoncuya gitmeden düzeltebilirmiyiz? Sabah 7'den beri düşük şarj diyor ama şarjda ne yapabiliriz ? Annem dövcek yardım edin ne olur?

Üst Alt