Yardım Main menü sorunu

Clowxx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.0.10
Telefon Modeli
Redmi note 8
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
İyi günler arkadaşlar 3 ay önce aldığım Xiaomi redmi note 8 de bı anda dün akşam kendi kendine ses açmaya başladı güç tusuna bastığım zaman telefon kilitlenmiyordu öncelikle kapatıp açayım düzelir sandım ama main menü gibi bir yere attı oradan yardımlarla çıktım (reboot desem de aynı yere geliyordu) şu an o telefondan yazıyorum servise gönderip gönderme me konusunda kararsızım telefonu kapatmadan kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Yedek alıp oradan cihazı sıfırlayın, wipe all data yapınız yada cihazı servise verebilirsiniz.

Oyla:

Clowxx

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Yiğit
Cihazım
Redmi note 8
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yedek alıp oradan cihazı sıfırlayın, wipe all data yapınız yada cihazı servise verebilirsiniz.
Teşekkür ederim sorunu çözdüm forumda ki yardımlar sayesinde ses tuşu basılı kalmis ve o yüzden bu kadar sorun yaşadım

Oyla:

4627FURKAN

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
FURKAN
Cihazım
XİAOMİ Redmi S2
Konular
0
İyi günler arkadaşlar 3 ay önce aldığım Xiaomi redmi note 8 de bı anda dün akşam kendi kendine ses açmaya başladı güç tusuna bastığım zaman telefon kilitlenmiyordu öncelikle kapatıp açayım düzelir sandım ama main menü gibi bir yere attı oradan yardımlarla çıktım (reboot desem de aynı yere geliyordu) şu an o telefondan yazıyorum servise gönderip gönderme me konusunda kararsızım telefonu kapatmadan kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum ne yapmalıyım
tuşlardan birisi takılmıştır takılan tuşa sürekli bas düzeldiğinde güç tuşuna uzun bas açılacaktır ben de öyle yaptım açıldı

Oyla:
Üst Alt