- Adım
- Halil
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 3
Herkese iyi günler keyifli forumlar.
Cihazım Mi Note 10 Lite, Cihazım pdfleri açmıyor, mail gönderirken ek yapmaya çalışıyorum belge eklenemiyor. Aynı sorunu Whatsappta da yaşıyorum. Önceden whatsapptan apk paylaşabiliyordum örnek olarak şuan hata veriyor internetten araştırdım fakat bir sonuca varamadım bu sorunun çözümleri nelerdir?
Cihazımda pdf açabilen uygulamalar mevcut fakat diğer konularda ne yapacağımı bilemiyorum. Cihazım imei repairli ve global rom kurulu
Cihazım Mi Note 10 Lite, Cihazım pdfleri açmıyor, mail gönderirken ek yapmaya çalışıyorum belge eklenemiyor. Aynı sorunu Whatsappta da yaşıyorum. Önceden whatsapptan apk paylaşabiliyordum örnek olarak şuan hata veriyor internetten araştırdım fakat bir sonuca varamadım bu sorunun çözümleri nelerdir?
Cihazımda pdf açabilen uygulamalar mevcut fakat diğer konularda ne yapacağımı bilemiyorum. Cihazım imei repairli ve global rom kurulu
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
bu arada cihazıma güncellemeyi kurmak istiyorum fakat mi yazısında kalacak diye korkuyorum bir kere bu sıkıntıyı yaşadım. Format atmak için forum yardımıyla orange twrp yi kurdum ama nasıl bir yol izleyeceğimi de bilmiyorum. Bu konuda da yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkür ediyorum şimdiden.