Soru Magisk'e eklenebilen reklam engeleme modülü var mı?

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
Evet var mı böyle bir modül?
Ben daha önceden xposedle kurduğum şeyler vardı ama magisk benim için yeni bir şey. :)
Hiç kullanmadım magiski.

brahindul

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Polat
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
1
energized protection. magisk repoda mevcut. termux (google playden indirebilirsiniz) ile kullanılıyor.

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Energized var ancak size tavsiyem Adaway'i kullanmanız. Bazen reklam engelleyiciler Xiaomi sunucularını, size lazım olan siteleri falan da engelliyor. Adaway'de siteleri beyaz listeye alma veya anlık kapatıp, sorun çıkan sitede işinizi bitirdikten sonra geri çalıştırmak gibi özellikler var. Ayrıca farklı host kaynakları eklerseniz daha çok reklam engelleme yapabilirsiniz. Bendeki Adaway'de yaklaşık 15 host kaynağı var mesela, Energized de bunlardan biri.

Son düzenleme:

SerdarCoruk

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
~
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
7
Energized var ancak size tavsiyem Adaway'i kullanmanız. Bazen reklam engelleyiciler Xiaomi sunucularını, size lazım olan siteleri falan da engelliyor. Adaway'de siteleri beyaz listeye alma veya anlık kapatıp, sorun çıkan sitede işinizi bitirdikten sonra geri çalıştırmak gibi özellikler var. Ayrıca farklı host kaynakları eklerseniz daha çok reklam engelleme yapabilirsiniz. Bendeki Adaway'de yaklaşık 15 host kaynağı var mesela, Energized de bunlardan biri.
Adaway en iyisidir. Xposed varken MinMinGuard kullanıyordum sisteme yük bindirmiyordu, aynı şekilde Adaway'de arka planda çalışmıyor. Host dosyasını değiştiriyor ve açık kaynaklı bu yüzden de güvenilirdir.
Uygulamanın kendi sitesi, buradan son sürüm indirebilirsiniz redminote4kullanicisi

Son düzenleme:

redminote4kullanicisi

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
RN8
Konular
119
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Farklı host dosyası nasıl ekleniyor hocam? Orjinal YouTube uygulaması içinde reklamları engellemiyor bitek bu uygulama

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
190
Adaway'a girin. Ortada listelerin bulunduğu yere tıklayın:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çıkan kısımda artı simgesine tıklayın:

Bu kısımda da Type kısmına intenetten bulduğunuz host adresini yapıştırın:

İnternete "Adaway hosts" yazarsanız bulursunuz bolca kaynak. Veya firebog.net sitesinden bakın. Yeşil renkli olanlar önerilenler. Her kategoriden 1-2 tane ekleyin.

Sonra yine uygulamanın ana sayfasından ilk tıkladığımız yerdeki indirme butonuna basarsanız tüm kaynakları günceller.

YouTube reklamlarını engellemeyebilir. Sonuçta onlar da video gibi görünüyor. YouTube için YouTube Vanced uygulamasını kurmanızı tavsiye ederim.

Üst Alt