Yardım Magisk Yüklenince Fastboot'ta kalıyor.

eemincansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emincan
Cihazım
Mi9se
Meslek
Fuad Organizasyon
Konular
3
Arkadaşlar merhaba. Cihazım Mi 9se, miu 11 global rom yüklü. Dün gece magisk üzerinden APTX adlı modülü indirip kurdum, cihaz yeniden başladığında direk fastboot ekranına attı ve açılmadı. İnternette biraz araştırdıktan sonra Magiski silmenin sonuç vereceğini öğrendim ve Magiski twrp üzerinden kaldırdım. Tabi bunları yapmadan önce telefonuda acemiliğim yüzünden sıfırlamıştım. Her neyse magiski kaldırınca telefon acıldı. Sıfırladığım içinde uygulamaları vs yükleyip devam ettim. Bugün ise tekrar magisk kurmak istedim. Sitede bulunan güncel magiski indirip twrp üzerinden flashladım reboot systeme tıkladım ve cihaz yine fastboot ekranına geçti açılmıyor. Twrp üzerinden magiski sildim açıldı. Bu telefona nasıl magisk yükleyebilirim? Sanıyorum ki APTX modülü yüzünden böyle oluyor. Çünkü uzun zamandır magisk kullanıyorum ve modülleri indirip yükleyip, silmişliğim var daha önce böyle bir sorun yaşamadım.

Moderatör tarafında düzenlendi:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Twrp Dosya yöneticisinden Data -> Adb -> Modules'den APTX mödülünü silebilirsiniz.

Konu Forum Kurallarımıza uygun şekilde düzenlenmiștir.

Forum Kurallarımız Gereği ;

3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.

Oyla:

eemincansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emincan
Cihazım
Mi9se
Meslek
Fuad Organizasyon
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim. Kalın yazı için kusura bakmayın bilmiyordum. Dediğiniz işlemi hemen deneyeceğim.
Data -> Adb -> Modules'den APTX mödülünü silebilirsiniz.

Konu Forum Kurallarımıza uygun şekilde düzenlenmiștir.

Forum Kurallarımız Gereği ;

3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam kusura bakmayın biraz acemiyim, Twrp'ye girdim. Wipe üzerinden dediğiniz dosyayı silmek istediğimde sadece data dosyasını seçebiliyorum. İçine girip APTX dosyasını seçemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Ya da yanlış mı yapıyorum

Son düzenleme:
Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam kusura bakmayın biraz acemiyim, Twrp'ye girdim. Wipe üzerinden dediğiniz dosyayı silmek istediğimde sadece data dosyasını seçebiliyorum. İçine girip APTX dosyasını seçemiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Ya da yanlış mı yapıyorum
Twrp'den advanced menüsüne girip file manager seçeneğini seçip data/adb/modules/ klasörüne girmelisiniz hocam.

Oyla:

eemincansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emincan
Cihazım
Mi9se
Meslek
Fuad Organizasyon
Konular
3
Hocam adb dosyasının içinde modules yok. Yüklü modül gözükmüyor. :/
Twrp'den advanced menüsüne girip file manager seçeneğini seçip data/adb/modules/ klasörüne girmelisiniz hocam.

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461

Ekli dosyalar

• Magisk-v20.1.zip
    5,2 MB · Görüntüleme: 25
Oyla:

eemincansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emincan
Cihazım
Mi9se
Meslek
Fuad Organizasyon
Konular
3
Hocam ekte belirttiğiniz magiski kurdum maalesef yine fastboot ekranına attı silmek zorunda kaldım. Silmeden önce adb'ye tekrar baktım modul klasörü yine yoktu.
Farklı bir Magisk sürümü yüklemeyi dener misiniz hocam?

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam ekte belirttiğiniz magiski kurdum maalesef yine fastboot ekranına attı silmek zorunda kaldım. Silmeden önce adb'ye tekrar baktım modul klasörü yine yoktu.
Diğer Magisk sürümlerini de deneyebilirsiniz hocam.
Sorun hâlen çözülmez ise 3 Wipe yapıp romu yeniden kurun. Verileriniz silinmez. (Dalvik&Cache, System,Cache)

Oyla:

eemincansen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emincan
Cihazım
Mi9se
Meslek
Fuad Organizasyon
Konular
3
Hocam selamlar, anca wifi bağlantısı bulabildim. Stock Romu indiriyorum şuan. Dediğiniz gibi wipe yapacağım romu twrp üzerinden kuracağım. Bu işlemler sonrasında IMEI silinir mi? Veyahut başka bir sorunla karşılaşma ihtimalim var mı? Teşekkürler
Diğer Magisk sürümlerini de deneyebilirsiniz hocam.
Sorun hâlen çözülmez ise 3 Wipe yapıp romu yeniden kurun. Verileriniz silinmez. (Dalvik&Cache, System,Cache)

Oyla:

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Hocam selamlar, anca wifi bağlantısı bulabildim. Stock Romu indiriyorum şuan. Dediğiniz gibi wipe yapacağım romu twrp üzerinden kuracağım. Bu işlemler sonrasında IMEI silinir mi? Veyahut başka bir sorunla karşılaşma ihtimalim var mı? Teşekkürler
Merhaba hocam, TWRP ile sıfırlama işlemlerinde hiçbir zaman imei silinmez. Başka bir Sorun olmayacaktır.

Oyla:
Üst Alt