Yardım Magisk yüklemeye çalışırken telefon brick oldu

turamer2422

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi
Konular
7
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Redmi NOTE 7 cihazımın bootloader kilidini açtıktan sonra şu linkten (Rehber - Redmi Note 7 - Magisk ile Root) magisk yükledim ancak telefonum MIUI yazısında kaldı açılmıyor. Ne yapacağım? Telefonu düzeltsem bile tekrar magisk nasıl kuracağım brick olmadan?

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
İlk iş, fastboot rom kurarak telefonu çalışır duruma getir ama daha düşük bir android versiyonu (mesela sendeki 12 ise 11 veya 10'a düşür) sonra tekrar dene, çünkü android 8 den sonra güvenlik meselesini çok abarttılar, he android versiyonda biraz daha zorlaştırdılar root işini. Bu arada Magiski twrp ile kurmak daha mantıklı, boot patch yöntemi her zaman işe yaramayabilir.

Son düzenleme:
Oyla:

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
42
Oyla:

turamer2422

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Tunahan
Cihazım
Redmi
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Uzun uğraşlar sonucu sorunu hallettim. Ama bu sefer de değişik sorunlar çıkmaya başladı.

1. Telefonu yeniden başlatırken genellikle MIUI yazısında kalıyor, açılmıyor. Güç tuşuna uzun süre basılı tutarak resetleyince düzeliyor.
2. Telefon yeniden başlattıktan sonra hatlar çekmiyor, sanki uçak modunda gibi erişim olmuyor. Kapatıp açınca düzeliyor.
3. Bazen hoparlörden ses gelmiyor, bir anda kesiliyor. Yeniden başlatınca düzeliyor.
4. Telefon bağlantı hızımı doğru düzgün ölçmemeye başladı. Speedtest'ten hız testi yapıyorum. 80Mbps hız görüyorum ancak bildirim çubuğundaki bağlantı hızı eklentisi 5kb/s falan gösteriyor.
5. Telefon şarj almıyor. Evet şarj almıyor en şaşırdığım şey bu. Sapasağlam çalışan soket 1 gündür temassızlık yapmaya başladı, aynı şarj aletiyle başka cihazlar çatır çutur şarj oluyor.

Bunların Bootloader kilidiyle ne gibi bir alakası olabilir, neden böyle sorunlar yaşıyorum? Nasıl düzelir?

Oyla:

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
Farklı bir rom veya android sürümüne geçmeyi deneyebilirsin, bazen romda da sorun olabilir veya indirirken hasar görmüştür (rom).

Oyla:
Üst Alt