Yardım Magisk yükledim telefon açılmıyor galaxy s10+

monkayi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
s10+
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
S10+
Telefon Modeli
Galaxy S10+
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba arkadaşlar, Magisk yükledim telefon açılırken atıyor ve Samsung logosunda kalıyor, ekran karanlık ama ben ekrana basarak şifre girerek telefon açılıyor ama ekran siyah. Yardımcı olabilirmisiniz. imei vs. Gidecek maalesef, telefonum galaxy S10+ yardımlarınızı rica ediyorum teşekkür ederim.

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
Bootloader kilidi açık değilse, ODIN ile yeni rom yüklemekten başka çare yok, bu da verilerini siler. Bootloader açık olsa idi aşağıdaki komutlar ile kurtulurdu:
Öncelikle yüklü romun orjinal boot.img dosyasını rom yükleme dosyasından çıkartılması (extract) lazım, sonra:

Cihaz fastboot modta iken:
fastboot flash boot boot.img

Sonra cihazı yeniden başlatmalısınız.

Oyla:

monkayi

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ömer
Cihazım
s10+
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bootloader kilidi açık değilse, ODIN ile yeni rom yüklemekten başka çare yok, bu da verilerini siler. Bootloader açık olsa idi aşağıdaki komutlar ile kurtulurdu:
Öncelikle yüklü romun orjinal boot.img dosyasını rom yükleme dosyasından çıkartılması (extract) lazım, sonra:

Cihaz fastboot modta iken:
fastboot flash boot boot.img

Sonra cihazı yeniden başlatmalısınız.
Hocam merhaba, bootloader açık mı değil mi nasıl anlayabilirim. Teşekkür ederim.

Oyla:

curtana73

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aziz
Cihazım
POCOPHONE F1
Meslek
Bilgisayar Uzmanı
Konular
37
Hocam merhaba, bootloader açık mı değil mi nasıl anlayabilirim. Teşekkür ederim.
Bootloader kilidi açık cihazlarda kapalı kilit açık olanlarda açılmış kilit ikonu var daha siyah ekranda iken (bu xiaomi için galiba), samsungda sarı üçgen içinde ünlem işareti ve "Unlocked" yazısı çıkıyordu galiba, evde eşimin samsunguna bakayım, kaç senedir kullanmıyorum.

Oyla:
Üst Alt