Yardım Magisk Uninstall

caralitanus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
Mi6
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.6 Kararlı
Telefon Modeli
Mi6
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar,

Cihazım Mi6; android auto'da carstream kullanmak için rootlamıştım ancak artık ihtiyacım kalmadı root erişimine.

Cihazdan root kaldırmak istedim. Magisk i son sürüme güncelledim, uygulama içinden uninstall dedim ancak çalışmadı

Daha sonra web sitesindeki adımları izleyerek uninstall.zip indirip TWRP'den onu install etmeye çalıştım ancak şu hatayı aldım: "the magisk app will not be uninstalled please uninstall it manually after reboot". Bu hatadan sonra reboot edip açılmıyor logo sürekli yanım sönüyor, ordan tekrar TWRP girip magiskin kurulumunu install ediyorum ve yine root erişimli olarak açılıyor.

Kolayca bu root erişimini kaldırabileceğim bir yöntem var mıdır ya da ben nerede hata yapıyorum?

Mermato

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 10 T pro
Konular
5
Merhabalar,

Cihazım Mi6; android auto'da carstream kullanmak için rootlamıştım ancak artık ihtiyacım kalmadı root erişimine.

Cihazdan root kaldırmak istedim. Magisk i son sürüme güncelledim, uygulama içinden uninstall dedim ancak çalışmadı

Daha sonra web sitesindeki adımları izleyerek uninstall.zip indirip TWRP'den onu install etmeye çalıştım ancak şu hatayı aldım: "the magisk app will not be uninstalled please uninstall it manually after reboot". Bu hatadan sonra reboot edip açılmıyor logo sürekli yanım sönüyor, ordan tekrar TWRP girip magiskin kurulumunu install ediyorum ve yine root erişimli olarak açılıyor.

Kolayca bu root erişimini kaldırabileceğim bir yöntem var mıdır ya da ben nerede hata yapıyorum?
burda çözüm bulabilirsiniz hocam

Oyla:

caralitanus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
Mi6
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
burda çözüm bulabilirsiniz hocam
Cevap için teşekkür ederim, ilgili konudaki uninstaller ı denedim, twrp de başarılı şekilde kaldırıldı yazdı ancak reboot kısmında yine logo yanıp sönmede takılı kaldı. Sonra twrp den tekrar magisk i kurdum, telefon açıldı ancak root checker ile kontrol ettiğimde baya uzun süre bekleterek kök erişimi düzgün şekilde yüklü değil diyor. Anlamadım bi türlü ...

Oyla:

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Cevap için teşekkür ederim, ilgili konudaki uninstaller ı denedim, twrp de başarılı şekilde kaldırıldı yazdı ancak reboot kısmında yine logo yanıp sönmede takılı kaldı. Sonra twrp den tekrar magisk i kurdum, telefon açıldı ancak root checker ile kontrol ettiğimde baya uzun süre bekleterek kök erişimi düzgün şekilde yüklü değil diyor. Anlamadım bi türlü ...
Rom'u ya da içindeki boot.img dosyasını Magisk'i kaldırınca kurmayı deneyiniz (veri silmeden).

Oyla:

caralitanus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
Mi6
Konular
1
Rom'u ya da içindeki boot.img dosyasını Magisk'i kaldırınca kurmayı deneyiniz (veri silmeden).
Bahsettiginiz işlemlerin adımları nelerdir, hangi yolaktaki dosyayı be şekilde kurmayı kastediyorsunuz biraz daha açıklayabilirseniz sevinirim.

Bu arada dün son hata magisk son sürüm apk kurulumu olmamış o yüzden vermiş onu güncelleyince yine normal root erişim bilgisi verdi.

Oyla:

caralitanus

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Taner
Cihazım
Mi6
Konular
1
Cihazin sistem güncelleme menüsünden tekrar ayni sürümü indirip güncelleyince otomatik kalktı root. Ayni sorunu yaşayanlara yardımı olur diye yazmak istedim. Sorun çözüldü.

Oyla:
Üst Alt