Yardım Magisk Root manager

Cyber001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ss
Cihazım
Mı 8 Se
Konular
6
Arkadaşlar telefonu ilk aldığımda magisk root manager yüklü gelmişti manuel güncellemeye çalıştığım zaman sıkıntı oldu daha sonra telefonu güncelledim eu V10.3.1.0 Kararlı Rom kullanıyorum ve Twrp 3.3.0-0423 sürümü yüklü telefonun ilk gelen magisk mangeri kaldırdım ve Rehber - Mi 8 SE Magisk ile Root By.TRabZonLu™ nun bahsetmiş olduğu Magisk-v16.4.1 yükledim ama reboot yapınca uygulama gelmedi telefona genel olarak magisk hakkında bilgi verirmisiniz ayrıca yüklemek istersem nasıl bir yol izlemeliyimve hangi sürümleri yüklemeliyim.Şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim arkadaşlar.

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Magisk 19.3 apk sini indir kur. Uygulama içinden sadece zipi indir ama kurma. Twrp ye gir. Indirdiğin magisk.zip dosyasını flash la reboot yap

Oyla:

Cyber001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ss
Cihazım
Mı 8 Se
Konular
6
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladım acaba sizde linki mevcut mu ilk şok kurulumu gerçekleştirip zip dosyasini flashliyorum.Peki bu uygulamanin tam olarak islevi nedir.

Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Anladım acaba sizde linki mevcut mu ilk şok kurulumu gerçekleştirip zip dosyasini flashliyorum.Peki bu uygulamanin tam olarak islevi nedir.
Google for magisk kendi sitesinden indir apk yi. Magisk bir root yönetim aracıdır. Supersu gibi. Magisk en büyük avantajı cihazın rootlu olduğunu programlardan gziliyebiliyorsun

Oyla:

Cyber001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ss
Cihazım
Mı 8 Se
Konular
6
Bilgilendirme için teşekkürler birde uygulama yüklerken bir avantajı var herhalde yada APK yüklerken

Oyla:

Cyber001

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ss
Cihazım
Mı 8 Se
Konular
6
19.3 indirip apksini kurmama rağmen sürüm 18 den eski diye uygulamayı açmıyor ne yapmam gerekir.Acaba 16.4 flashladigim için bu hatayı vermiş olabilir mi

Oyla:
Üst Alt