Yardım Magisk olmadan modül yüklenir mi ?

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 14 Endonezya
Telefon Modeli
Mi 10T Pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba değerli forum halkı hi~~

Magisk olmadan magisk modülü yükleyebilir miyim ?

KernelSU önerdiler fakat MIUI 14 Endonezya son sürüm stabil kuracağım için sanırım KernelSU kuramıyorum doğru mudur ?

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Merhaba değerli forum halkı hi~~

Magisk olmadan magisk modülü yükleyebilir miyim ?

KernelSU önerdiler fakat MIUI 14 Endonezya son sürüm stabil kuracağım için sanırım KernelSU kuramıyorum doğru mudur ?
maalesef magisk olmadan kurman zor. o modüller magisk için tasarlanmış ama ben bazı magisk modüllerini twrpde flashlayabilmiştim ama hepsinde olmuyor sadece bazı modüller twrpden flashlanabiliyorr

Oyla:

Lim0n

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Limon
Cihazım
Poco X6 Pro
Konular
131
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
maalesef magisk olmadan kurman zor. o modüller magisk için tasarlanmış ama ben bazı magisk modüllerini twrpde flashlayabilmiştim ama hepsinde olmuyor sadece bazı modüller twrpden flashlanabiliyorr
sadece ios emoji modülü gerekli bana adaway falan da kullanmayacağım hocam onu da adguard dns ile halletmeyi düşünüyorum dns.adguard.com olması gerekiyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sadece ios emoji modülü gerekli bana adaway falan da kullanmayacağım hocam onu da adguard dns ile halletmeyi düşünüyorum dns.adguard.com olması gerekiyor.
Ayrıca TWRP de kullanmak istemiyorum. Yani bir kereliğine TWRP ile modülü yükleyip daha sonra sistemden tamamen yok etme şansım var mıdır ?

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92

Ayrıca TWRP de kullanmak istemiyorum. Yani bir kereliğine TWRP ile modülü yükleyip daha sonra sistemden tamamen yok etme şansım var mıdır ?
ios emoji modülleri ya twrp ya da magiskle flashlanıyor ama flashaldıktan sonra twrpyi bilemem ama magiski silersen kalkar

ios emoji modülleri ya twrp ya da magiskle flashlanıyor ama flashaldıktan sonra twrpyi bilemem ama magiski silersen kalkar
twrpyle işini hallettikten sonra telefonun kendi recoverysini flashlauabilirsin

Oyla:
Üst Alt