- Adım
- Yiğit
- Cihazım
- Mi 8 Se
- Konular
- 13
Öncelikle iyi akşamlar.. Magiskden gcam modülü yüklememe rağmen magiskten modüllerime bakınca hiç modül yok gözüküyor sebebi nedi?
Aynı sorun bende de oldu Kernel yukleyince ama zip olarak indirip tekrar kurdum twrp üzerinden sorun çözüldüÖncelikle iyi akşamlar.. Magiskden gcam modülü yüklememe rağmen magiskten modüllerime bakınca hiç modül yok gözüküyor sebebi nedi?
Hocam magiski kaldırıp mı yükliyim yoksa zip i indirip twrp den tekrar mı kurayım. Ama zaten son sürüm son sürümün üstüne tekrar aynısı flashlanır mıAynı sorun bende de oldu Kernel yukleyince ama zip olarak indirip tekrar kurdum twrp üzerinden sorun çözüldü
Aynı sorun bende de oldu Kernel yukleyince ama zip olarak indirip tekrar kurdum twrp üzerinden sorun çözüldü
kaldırmanıza gerek yok hocam zip'i indirip tekrardan twrp üzerinden kurulum yapın düzelecektir.Hocam magiski kaldırıp mı yükliyim yoksa zip i indirip twrp den tekrar mı kurayım. Ama zaten son sürüm son sürümün üstüne tekrar aynısı flashlanır mı
Hocam yaptım ama düzelmedi yine de teşekkür ederim..Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
kaldırmanıza gerek yok hocam zip'i indirip tekrardan twrp üzerinden kurulum yapın düzelecektir.
Magisk sürümünü değiştirerek deneyiniz.