Yardım Magisk Modül Hatası

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Rom 12.5
Telefon Modeli
Poco F2 Pro
Bootloader Kilidi
Açık
arkadasşalr merhaba magiskten miui home uygulamasının klasörlerinin arka planını bulanıklaştırmak için modül indirip kurdum, telefonu yeniden başlattığımda ana ekran simsiyah kaldı, twrp girip magisk uninstalller yapmama rağmen bu sorun geçmedi. telefonu sıfırlamaktan başka ne yapabilrim acaba?

Wolftr34

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
BÖRÜ
Cihazım
XİAOMİ
Meslek
Egitmen
Konular
25
arkadasşalr merhaba magiskten miui home uygulamasının klasörlerinin arka planını bulanıklaştırmak için modül indirip kurdum, telefonu yeniden başlattığımda ana ekran simsiyah kaldı, twrp girip magisk uninstalller yapmama rağmen bu sorun geçmedi. telefonu sıfırlamaktan başka ne yapabilrim acaba?
bazi modüller stock rom veya stock kernel ile calismiyor

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
HiddeNKinG hocamın dediği gibi modülü twrp içerisinden adb/ data/ modüles klasörü altında bulup siliniz. Düzelmezse twrp üzerinden herhangi bir wipe işlemi yapmadan kullandığınız romu yeniden flashlayın.

Oyla:

AKKOYUNLU

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert Ozan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
HiddeNKinG hocamın dediği gibi modülü twrp içerisinden adb/ data/ modüles klasörü altında bulup siliniz. Düzelmezse twrp üzerinden herhangi bir wipe işlemi yapmadan kullandığınız romu yeniden flashlayın.
modules kısmını bulamadım maalesef onu da denemiştim ama en son romu tekrar yüklemek zorunda kaldım. ayrıca rom eu rom idi. yüklemeye çalıştığım modülü forumda bi arkadas kurmus ama ben bi türlü kuramadım, son attığını kurdum bu seferde telefonu yeniden baslatında ana ekran geliyor ama hiç bi yere doknuulmuyordu. neyse artık, biz o modülü kullanamayacağız belliki.

Oyla:
Üst Alt