Çözüldü Magisk manager yaninda gelen uygulama

turankuruu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turan
Cihazım
Poco x3
Konular
10
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Mııı 12.5.1
Telefon Modeli
Poco x3 nfc
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar geçen yıl eski telefona magisk manager root atmıştım yanında bi uygulama geldi ve telefonda her şeyi degistiriyordum mesela arkada açık olan uygulamalar kilit ekranında ki saat biçimi gibi ismini hatırlayamıyorum kullanan ve ya adını bilen var mı

Eren KS

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
XM 12 -- CUPID
Meslek
Gemi İnşaat
Konular
12
Arkadaşlar geçen yıl eski telefona magisk manager root atmıştım yanında bi uygulama geldi ve telefonda her şeyi degistiriyordum mesela arkada açık olan uygulamalar kilit ekranında ki saat biçimi gibi ismini hatırlayamıyorum kullanan ve ya adını bilen var mı
Customiuizer?

Sent from my Redmi K30 using Tapatalk

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
En sonuncu konunuzda birden fazla rootla ilgili konu açtığınız için uyarıp, ondan önceki konudan devam etmenizi belirtmiştim.

O konuda ise siz sorunlarınızın çözüldüğünü belirtip konuyu kapattırmışsınız.

Şimdi ise yeniden konu açmışsınız. Madem sorunuza cevap alamadınız niye kapattırdınız konunuzu? Uyarı puanı veriyorum. Bu konudan devam ediniz ve yeni konu açmayınız aynı tür sorunlarda/sorularda.

Oyla:

turankuruu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turan
Cihazım
Poco x3
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En sonuncu konunuzda birden fazla rootla ilgili konu açtığınız için uyarıp, ondan önceki konudan devam etmenizi belirtmiştim.

O konuda ise siz sorunlarınızın çözüldüğünü belirtip konuyu kapattırmışsınız.

Şimdi ise yeniden konu açmışsınız. Madem sorunuza cevap alamadınız niye kapattırdınız konunuzu? Uyarı puanı veriyorum. Bu konudan devam ediniz ve yeni konu açmayınız aynı tür sorunlarda/sorularda.
Bildiri olarak yazmıştım onların hiç birine geri cevap yazılmıyor. farklı bir yol varsa bilmiyorum çünki yeniyim burda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Customiuizer?

Sent from my Redmi K30 using Tapatalk
yok telefon modeli ile alakalı değildi o magisk manager içinde gelmişti. hatta hatırladığım kadarıla 6 ve ya 8 farklı ayar yapılıyordu.

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Bildiri olarak yazmıştım onların hiç birine geri cevap yazılmıyor. farklı bir yol varsa bilmiyorum çünki yeniyim burda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yok telefon modeli ile alakalı değildi o magisk manager içinde gelmişti. hatta hatırladığım kadarıla 6 ve ya 8 farklı ayar yapılıyordu.
SMS onayı yaparsanız konu düzenlemesi ve mesaj yüksetme (mesajı yeni atmış gibi öne çıkartma özelliği) yapabiliyorsunuz. Yapmak istemiyorsanız da olabildiğince düzgün şekilde konunuzu açmanız gerekiyor.

Magisk'in yanında uygulama gelmiyor. Ek bir uygulamadır o. Magisk'i kurunca sadece Magisk gelir.

Oyla:

turankuruu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turan
Cihazım
Poco x3
Konular
10
SMS onayı yaparsanız konu düzenlemesi ve mesaj yüksetme (mesajı yeni atmış gibi öne çıkartma özelliği) yapabiliyorsunuz. Yapmak istemiyorsanız da olabildiğince düzgün şekilde konunuzu açmanız gerekiyor.

Magisk'in yanında uygulama gelmiyor. Ek bir uygulamadır o. Magisk'i kurunca sadece Magisk gelir.
Geçen yıl j7 core üzerinde kurmuştum telefon açılınca bi uygulama daha geldi bahsettiğim bu ne falan dedim ne alaka? Bi baktım süper bir uygulama fakat şu an bulamıyorum onu sormuştum

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Geçen yıl j7 core üzerinde kurmuştum telefon açılınca bi uygulama daha geldi bahsettiğim bu ne falan dedim ne alaka? Bi baktım süper bir uygulama fakat şu an bulamıyorum onu sormuştum
Magisk'le beraber gelen bir uygulama yok hocam. Sizin kurduğunuz Magisk'in yanında farklı bir şehir daha yükletmişlerdir. Uygulamanın içeriğinin yazarsanız daha iyi tahmin edilebilir olur.

Oyla:

turankuruu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
turan
Cihazım
Poco x3
Konular
10
Magisk'le beraber gelen bir uygulama yok hocam. Sizin kurduğunuz Magisk'in yanında farklı bir şehir daha yükletmişlerdir. Uygulamanın içeriğinin yazarsanız daha iyi tahmin edilebilir olur.
hocam ya 6 ya da 8 tane yönetme vardı hatırladıklarım şu şekilde
- Lock Screen Clock değiştiriyosun istediğin şekilde istediğin yere koyuyorsun
- Uygulama açtıktan sonra kapatmak için açılan pencere var ya tuşlardan sol altta basınca orayı istediğin şekilde dikine kapatma yatayda kapatma yapabiliyosun
- Büyüteç Özelliği vardı
hatırladıklarım bunlar kısıtlı özelliklere sahipti ama kişileştirme için süper uygulama.

Oyla:
Üst Alt