Yardım Magisk kurulumu sonrası bootloop menüsünde sürekli reset atıyor

musty3351

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
POCO X3 NFC
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Eu Stable 12.1.2.0
Telefon Modeli
Mi9T
Bootloader Kilidi
Açık
Mi9T cihazımın şebekesi gittiği için magisk kurmaya karar verdim. Twrp'yi falan kurdum hatta orangefox'ta kurdum. Cihaz global romdaydı eu roma geçtim. Kurulumu yaptım soeunsuz açıldı daha sonra magisk flashladım telefon bootloop ekranında sonsuza kadar reset atıyor, açılmıyor. Magisk uninstall flashladığımda düzeliyor. Birkaç magisk sürümünü denedim sonuç aynı.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
musty3351, Önce APK olarak yükleyin daha sonra 21.4 sürümünü twrpden flashlayin/yükleyin...

Oyla:

KURTOGLU-

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zekeriya
Cihazım
Note 9 Pro
Meslek
Tekniker
Konular
42
Mi9T cihazımın şebekesi gittiği için magisk kurmaya karar verdim. Twrp'yi falan kurdum hatta orangefox'ta kurdum. Cihaz global romdaydı eu roma geçtim. Kurulumu yaptım soeunsuz açıldı daha sonra magisk flashladım telefon bootloop ekranında sonsuza kadar reset atıyor, açılmıyor. Magisk uninstall flashladığımda düzeliyor. Birkaç magisk sürümünü denedim sonuç aynı.
Rom kurulumu sonrası hemen arkasından magisk Flashlayıp sistemi açmaya çalışırsınız bootloop a veya fastboot a düşmesi normal. Romu flashlayıp tamamen kurduktan sonra TWRP ekranına dönüp işlemleri tekrar yapın.

Oyla:
Üst Alt