Yardım Magisk kullanırken modül yükledikten sonra telefon sıfırdan rom yüklüyor

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
Arkadaşlar magisk modlarını denemek istiyorum. Dobly atmos, viper4 vs. bazıları oluyor. Ama yüklediğim bazı modlar telefona uyumsuz mudur neyse artık bilmiyorum telefonum mi yazısında 10 dakika kadar kalıyor ve Mevcut Rom yeniden yani sıfırdan yükleniyor. Bunu kurtarma yolumuz var mı? Yani yanlış yüklediğimiz herhangi bir modülü twrp den iptal edebilir miyiz. yani tüm çalışmalarım basit bir hatayla mahfoluyor. telefonu yeniden yapılandırmak eski haline çevirmek sıkıcı olamaya başladı

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Bu hatayı aldığınız birkaç magisk modülünü örnek verebilir misiniz acaba ? Ayrıca kullandığınız telefonun modelini, rom ve magisk sürümünü de yazarsanız çözüm odaklı düşünmek daha kolay olacaktır.

Oyla:

Pegasus__

..::FreeDoom::..
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Mi 9T - Davinci
Konular
51
Öncelikle temel kural yedek almaktır.

1 Tam yedek alın ve istediğiniz her şeyi deneyimleyip karar kıldığınız modları not alın.
2 Telefonu sıfırlayıp tam yedeğinizi yükleyip not aldığınız modları ekleyip keyfini çıkarın :)

Diğer taraftan magisk modlarının çoğunda hangi marka model ve android sürümüne uygun oldukları belirtilmektedir. Hatta bazı modların resmi konularına açıklamalarında link verilmiştir. Kontrol etmekte fayda vardır.

Oyla:

ClassiCTR

▂▃▅▆▇██▇▆▅▃▂
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İsmail
Cihazım
Mi 9T [Davinci]
Konular
181
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu magisk kaldırarak çözdüm arkadaşlar. İlginiz için teşekkürler. Uygulama olarak en son modüllerdeki dobly atmos oneplus x olanı indirmiştim ve telefon 45 dk mi ekranında bekledi. Telefonu kapatıp twrp moduna aldım ve magisk uninstalleri flashlayip kaldirdim. Telefon açıldı. Tabi açılınca root felan gitti. Hatta stock recovery geldi. Twrpyi tekrar flashlayip magiski tekrar kurdum.

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Umutcan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut can
Cihazım
Smg900f
Konular