- Adım
- Mert
- Cihazım
- Redmi Note 9S
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 31
Arkadaşlar herkese selamlar, iyi günler. Daha önce HiddeNKinG hocamın açtığı başlığı repost ediyorum. Dolby Atmos modülünü kuramamıştım ve üzerinde baya uğraştığım modül meyvesini verdi. Adım adım sizlere nasıl kurulur anlatacağım.
1-Bootloader kilidiniz açık olmalı
2-Magisk veya KernelSU kurulu olmalı
3-
Yukarıdaki bağlantıdan dosyaları indirmelisiniz.
İlk başta acp.zip(Audio Compatibility Patch) uzantılı dosyayı modüller kısmından flash ediyoruz. Ses tuşlarından birine basmamızı isteyecek ve daha sonra up(+), down(-) ikililerine geleceksiniz. Buradaki sıralama ses kısma>ses artırma>ses kısma> ses artırma>ses kısma>ses kısma şeklindedir. Yeniden başlatmadan ACDB.zip dosyasını ardından da Audio Modification Library dosyasını flashlıyoruz. En sonda Dolby Atmos'u flashlayıp yeniden başlatıyoruz. Burada cihazınızdaki selinux modu permissive olmalıdır.
Cihazınızı permissive moduna almak için Google Play Store'dan
1-"su" yazıp root yetkisi verin
2-"getenforce" yazıp selinux'ın hangi modda olduğunu öğrenin(enforcing/permissive)
3-"setenforce 0" yazıp permissive moduna alın.("Setenforce 1" enforcing modudur bu da size ek bilgi olsun
Eğer açılmazsa Busybox for Android NDK kurmalısınız. Dipnot olarak şunu da belirteyim Viper4Android ile çakışma yaratmadı. Buradan sonra kesin açılmalıdır. Eğer açılmazsa konunun altına yazın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.
1-Bootloader kilidiniz açık olmalı
2-Magisk veya KernelSU kurulu olmalı
3-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Yukarıdaki bağlantıdan dosyaları indirmelisiniz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
İlk başta acp.zip(Audio Compatibility Patch) uzantılı dosyayı modüller kısmından flash ediyoruz. Ses tuşlarından birine basmamızı isteyecek ve daha sonra up(+), down(-) ikililerine geleceksiniz. Buradaki sıralama ses kısma>ses artırma>ses kısma> ses artırma>ses kısma>ses kısma şeklindedir. Yeniden başlatmadan ACDB.zip dosyasını ardından da Audio Modification Library dosyasını flashlıyoruz. En sonda Dolby Atmos'u flashlayıp yeniden başlatıyoruz. Burada cihazınızdaki selinux modu permissive olmalıdır.
Cihazınızı permissive moduna almak için Google Play Store'dan
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
indirmelisiniz. İndirdikten sonra:1-"su" yazıp root yetkisi verin
2-"getenforce" yazıp selinux'ın hangi modda olduğunu öğrenin(enforcing/permissive)
3-"setenforce 0" yazıp permissive moduna alın.("Setenforce 1" enforcing modudur bu da size ek bilgi olsun
Eğer açılmazsa Busybox for Android NDK kurmalısınız. Dipnot olarak şunu da belirteyim Viper4Android ile çakışma yaratmadı. Buradan sonra kesin açılmalıdır. Eğer açılmazsa konunun altına yazın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.