Mod Magisk/KernelSU Android 14 Dolby Atmos modülü

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
31
Arkadaşlar herkese selamlar, iyi günler. Daha önce HiddeNKinG hocamın açtığı başlığı repost ediyorum. Dolby Atmos modülünü kuramamıştım ve üzerinde baya uğraştığım modül meyvesini verdi. Adım adım sizlere nasıl kurulur anlatacağım.

1-Bootloader kilidiniz açık olmalı
2-Magisk veya KernelSU kurulu olmalı
3-

Yukarıdaki bağlantıdan dosyaları indirmelisiniz.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

İlk başta acp.zip(Audio Compatibility Patch) uzantılı dosyayı modüller kısmından flash ediyoruz. Ses tuşlarından birine basmamızı isteyecek ve daha sonra up(+), down(-) ikililerine geleceksiniz. Buradaki sıralama ses kısma>ses artırma>ses kısma> ses artırma>ses kısma>ses kısma şeklindedir. Yeniden başlatmadan ACDB.zip dosyasını ardından da Audio Modification Library dosyasını flashlıyoruz. En sonda Dolby Atmos'u flashlayıp yeniden başlatıyoruz. Burada cihazınızdaki selinux modu permissive olmalıdır.

Cihazınızı permissive moduna almak için Google Play Store'dan indirmelisiniz. İndirdikten sonra:
1-"su" yazıp root yetkisi verin
2-"getenforce" yazıp selinux'ın hangi modda olduğunu öğrenin(enforcing/permissive)
3-"setenforce 0" yazıp permissive moduna alın.("Setenforce 1" enforcing modudur bu da size ek bilgi olsun :)

Eğer açılmazsa Busybox for Android NDK kurmalısınız. Dipnot olarak şunu da belirteyim Viper4Android ile çakışma yaratmadı. Buradan sonra kesin açılmalıdır. Eğer açılmazsa konunun altına yazın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Edit: Google Drive bağlantı paylaşma sorunu düzeltildi

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
466
Paylaşım için teşekkürler. Dosyaları link içine gömülü koymuşsunuz şimdi gördüm. Dosyaları ek olarak buraya da bırakıyorum, drive bazen sorun çıkartıyor elimizin altında bulunsun.

Ekli dosyalar

• Dolby_magic_revision.zip
    1.001,3 KB · Görüntüleme: 32
  • Audio-Modification-Library_v5.1.zip
    23,5 KB · Görüntüleme: 22
  • ACDB-0.15.zip
    6,5 KB · Görüntüleme: 24
  • acp.zip
    3,6 MB · Görüntüleme: 43

DarkLegion

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Öğrenci
Konular
31
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Paylaşım için teşekkürler. Dosyaları link içine gömülü koymuşsunuz şimdi gördüm. Dosyaları ek olarak buraya da bırakıyorum, drive bazen sorun çıkartıyor elimizin altında bulunsun.
Rica ederim hocam. Bu arada haklısınız hocam Drive bağlantıları arada sırada kırılıyor sebepsiz.

MustafaEren36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
Hocam hyperosta çöküyor Dolby atmos sizin dediğiniz şekilde kurdum fakat galiba modülü kurarken sıra karışmış çünkü sonda 2 kere ses kısma yok 1 kere ses kısma var busyboxuda kurdum

MustafaEren36

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 12 Pro 5G
Konular
1
Hocam hyperosta çöküyor Dolby atmos sizin dediğiniz şekilde kurdum fakat galiba modülü kurarken sıra karışmış çünkü sonda 2 kere ses kısma yok 1 kere ses kısma var busyboxuda kurdum
Hocam şimdi düzelttim githubdan modülün aynısını yükledim düzeldi sizin paylaştığınız galiba eski sürüm çünkü sizinki modülü ramdiske mountlamayı deneyip mountlayamadı

siberalem48

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Sefercan
Cihazım
Note 8 pro
Konular
0
Denedim ellerinize sağlık ustam ses kalitesi efsane oldu 😊☕

mhmt67

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Konular
0
Arkadaşlar herkese selamlar, iyi günler. Daha önce HiddeNKinG hocamın açtığı başlığı repost ediyorum. Dolby Atmos modülünü kuramamıştım ve üzerinde baya uğraştığım modül meyvesini verdi. Adım adım sizlere nasıl kurulur anlatacağım.

1-Bootloader kilidiniz açık olmalı
2-Magisk veya KernelSU kurulu olmalı
3-

Yukarıdaki bağlantıdan dosyaları indirmelisiniz.

İlk başta acp.zip(Audio Compatibility Patch) uzantılı dosyayı modüller kısmından flash ediyoruz. Ses tuşlarından birine basmamızı isteyecek ve daha sonra up(+), down(-) ikililerine geleceksiniz. Buradaki sıralama ses kısma>ses artırma>ses kısma> ses artırma>ses kısma>ses kısma şeklindedir. Yeniden başlatmadan ACDB.zip dosyasını ardından da Audio Modification Library dosyasını flashlıyoruz. En sonda Dolby Atmos'u flashlayıp yeniden başlatıyoruz. Burada cihazınızdaki selinux modu permissive olmalıdır.

Cihazınızı permissive moduna almak için Google Play Store'dan indirmelisiniz. İndirdikten sonra:
1-"su" yazıp root yetkisi verin
2-"getenforce" yazıp selinux'ın hangi modda olduğunu öğrenin(enforcing/permissive)
3-"setenforce 0" yazıp permissive moduna alın.("Setenforce 1" enforcing modudur bu da size ek bilgi olsun :)

Eğer açılmazsa Busybox for Android NDK kurmalısınız. Dipnot olarak şunu da belirteyim Viper4Android ile çakışma yaratmadı. Buradan sonra kesin açılmalıdır. Eğer açılmazsa konunun altına yazın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım.

Cansın usta..

Üst Alt