Soru Magisk Kapanma Sorunu

Emrah7878

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akbaş
Cihazım
MiMax3Mi13Ultra
Meslek
METAL SEKTÖRÜ
Konular
7
Arkadaşlar merhabalar.
Magiskte modül yüklemek için programa girip , depolamadan yükleye basıyorum ama anında program kapanıyor.
Magiski komple sildim yükledim, telefonu kapatıp açtım vs. hiçbiri olmadı olmuyorda.
Fox modül managerde de aynı durum depolamadan yüklemeye bastığım anda FMM kapanıyor direk.
Formda aynı soruna denk gelmedim yok sanırım.
Yardımlarınızı bekliyorum.

MarianaXDev

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
bu tur sorunlar root erisiminde de olabiliyor bir dusuk magisk surumunu kullanmistim sorun duzelmisti magisk ayarlarindan uygulamayi gizlediniz mi ismini ?
eger yaptiysaniz ayarlarindan magiskin bu uygulamayi geri yukle diyin modulunuzu kurun yeniden baslatin tekrardan magiski gizleyin bu tur sorunlar olabiliyor.

Emrah7878

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah Akbaş
Cihazım
MiMax3Mi13Ultra
Meslek
METAL SEKTÖRÜ
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu tur sorunlar root erisiminde de olabiliyor bir dusuk magisk surumunu kullanmistim sorun duzelmisti magisk ayarlarindan uygulamayi gizlediniz mi ismini ?
eger yaptiysaniz ayarlarindan magiskin bu uygulamayi geri yukle diyin modulunuzu kurun yeniden baslatin tekrardan magiski gizleyin bu tur sorunlar olabiliyor.
Öncelikle cvp için teşekkür ederim.
24.xx tüm sürümlerde aynı durumu gördüm hepsi aynı denedim.
Sonrasında uygulamayı gizle deyip yeniden SETTİNG adıyla kurulması kısmından bahsettiniz sanırım onuda yapmadım.
Aslına bakarsanız bu son 2 güne kadar herhangi bir sorun yoktu birden başladı bu sıkıntı yoksa normal olarak çalışıyordu magisk. Herhangi bir yabancı bilmediğim bir modülde yüklemedim uyumsuz olan vallahi çıkamadım işin içinden.

MarianaXDev

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
0
Öncelikle cvp için teşekkür ederim.
24.xx tüm sürümlerde aynı durumu gördüm hepsi aynı denedim.
Sonrasında uygulamayı gizle deyip yeniden SETTİNG adıyla kurulması kısmından bahsettiniz sanırım onuda yapmadım.
Aslına bakarsanız bu son 2 güne kadar herhangi bir sorun yoktu birden başladı bu sıkıntı yoksa normal olarak çalışıyordu magisk. Herhangi bir yabancı bilmediğim bir modülde yüklemedim uyumsuz olan vallahi çıkamadım işin içinden.
23 magisk version a donmustum zygisk yok direkt magisk hide vardi guncellemeden kullaniyordum stabil sekilde magiskip tamamen kaldirip tekrardan kurmalisiniz belki kurdugunuz modullerden dolayi olamaz mi 2 gun oncesinden bir modul kurdunuz mu kurduysaniz kaldirin o modulu tekrar deneyin

Üst Alt