Yardım Magisk kaldırdığımda mi logosunda takılı kalıyor.

prdx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aaaaaa
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Miui Global 11.0.2
Telefon Modeli
Mi max 2
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar.
Dün cihazıma global 11.0.2 rom yükledim. Ardından twrp ve magisk ile root attım. Etc klasöründeki tema uygulamasını xiaomi.eu dan aldığım modlu APK ile değiştirdim ve gcam için ilgili paragrafı ekledim. Sonuçta gcam çalıştı, 3. Parti tema yükleyebilir hale geldim. Sonrasında rootlu cihaz kullanmak istemediğimden magisk manager üzerinden magiski kaldırdım. Ancak telefonu tekrar başlattığımda mi logosunda kaldı. Bundan sonra deneme için twrpden tekrar magisk yüklendiğinde telefonum açıldı. Bunu bir kaç defa denedim hep aynı sonuç var acaba telefon rootsuzlen neden mi logosunda kalıyor? Bunu düzeltmek için ne yapabilirim. Teşekürler

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba arkadaşlar.
Dün cihazıma global 11.0.2 rom yükledim. Ardından twrp ve magisk ile root attım. Etc klasöründeki tema uygulamasını xiaomi.eu dan aldığım modlu APK ile değiştirdim ve gcam için ilgili paragrafı ekledim. Sonuçta gcam çalıştı, 3. Parti tema yükleyebilir hale geldim. Sonrasında rootlu cihaz kullanmak istemediğimden magisk manager üzerinden magiski kaldırdım. Ancak telefonu tekrar başlattığımda mi logosunda kaldı. Bundan sonra deneme için twrpden tekrar magisk yüklendiğinde telefonum açıldı. Bunu bir kaç defa denedim hep aynı sonuç var acaba telefon rootsuzlen neden mi logosunda kalıyor? Bunu düzeltmek için ne yapabilirim. Teşekürler
wipe işlemlerini yapıp romu yeniden flaşlayın

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
34
Hocam yüksek ihtimalle ekstra yaptığınız işlemler roota bağlı olduğu için sistemde tutarsızlık yaratıyor ve cihaz bootlopa düşürüyor.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
41
aynı durumu bende yaşadım. ne yazık ki formatlamak yada magisk ile kullanmaktan başka çare kalmıyor

Oyla:

prdx

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
aaaaaa
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam yüksek ihtimalle ekstra yaptığınız işlemler roota bağlı olduğu için sistemde tutarsızlık yaratıyor ve cihaz bootlopa düşürüyor.
Bende öyle düşündüm hocam teşekkürler. O halde bu durumun bi çözümü yok galiba?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aynı durumu bende yaşadım. ne yazık ki formatlamak yada magisk ile kullanmaktan başka çare kalmıyor
Teşekkürler hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

wipe işlemlerini yapıp romu yeniden flaşlayın
Amacım o değil. 3. Parti temaları ve gcami global üzerinde kullanabilmek. Teşekkürler

Oyla:
Üst Alt