Soru Magisk ile hangi uygulamaları gizlemeliyim ?

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 12.0.7 Endonezya
Telefon Modeli
X3 NFC
Bootloader Kilidi
Açık
İlk defa arkadaşım sayesinde magisk kurduk. Banka uygulamalarını gizlemeyi gösterdi. Paycell falan sorun yok ama yapı krediyi seçince magiskten çıkıp girince tekrar magiskte tiklenmiyor. Yapı kredi mobil açılıyor ilk baştaki uyarıyı vermiyor ama yinede magiskte gözükmüyor tikler kapanıyor. Bu durum normal mi ? Neyse asıl sorum hangi uygulamaları gizlemeliyim ? Mesela oyunlarda gizlemezsem nolur ban yer miyim ?
Güvenlik
Google ve Google uygulamaları
Play store, Play hizmetleri

Bu yukarıdaki uygulamaları gizlememe gerek var mı ?

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Root kullanmadığın tüm uygulamalardan rootu gizle.

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Root kullanmadığın tüm uygulamalardan rootu gizle.
Cidden beni çok endişelendiren bir konu. Cevap yazdığınız için teşekkürler. Yalnızca cod mobile da 120fps kilidi açmak için modül kullandım. Yani cod mobile ı gizlemeli miyim ?

İkinci olarak tüm uygulamaları gizle derken telefonda olan işletim sistemi uygulamaları dahil herşeyi mi gizle diyeyim hocam ?

Oyla:

rotindaaa21

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Redmi Not 11Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Cidden beni çok endişelendiren bir konu. Cevap yazdığınız için teşekkürler. Yalnızca cod mobile da 120fps kilidi açmak için modül kullandım. Yani cod mobile ı gizlemeli miyim ?

İkinci olarak tüm uygulamaları gizle derken telefonda olan işletim sistemi uygulamaları dahil herşeyi mi gizle diyeyim hocam ?
Hayır kardeşim sistem uygulamasından bahsetmiyor. Mobil bankacılık ve oynadığın oyunlarda gizlemen yeterli olur

Oyla:

Misantropisk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 9 pro
Konular
73
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hayır kardeşim sistem uygulamasından bahsetmiyor. Mobil bankacılık ve oynadığın oyunlarda gizlemen yeterli olur
Çok sağ olun. Bir şey daha sormamda sakınca yoktur umarım. Cod mobile için 120fps Max grafik modülü kullanıyor olmam ban yedirtir mi ? X3 NFC de zaten Max ayarlar var ama sadece ultra FPS yok onuda modülle açtım çok kasıyor diye oyun biraz azaldı kasma. Yani ban yer miyim bu modülü kullandığım için ?

Oyla:
Üst Alt