Yardım Magisk ile gapps kurdum playstore hariç bütün uygulamalar çalışıyor.

cavuscan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cavus
Cihazım
Redmi Note 11R
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
V14.0.10.0.TLSCNXM_13.0
Telefon Modeli
Redmi Note 11R
Bootloader Kilidi
Açık
Magiskgappmaker ile nikgappsin full sürümünü kurdum. google ve diğer uygulamalar sorunsuz çalışıyor ama playstore'u açamıyorum, tıklayınca kendi kendine kapanıyor. uygulama bilgisinde 0 KB olarak gözüküyor. ayarlardan google servicese izin vermem lazımdı galiba. sorunu nasıl çözeceğimi tam olarak bilmiyorum yardımcı olmak isterseniz buyurun, çözümler işe yaramazsa ben illa bir çözüm bulur halleder rehber olarak bir sayfa açarım. (CUSTOM RECOVERY KULLANILMADAN INDIRILDI. CIHAZDA CUSTOM RECOVERY DESTEĞI BULUNMUYOR.)

cavuscan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cavus
Cihazım
Redmi Note 11R
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet arkadaşlar a** cihazı ne custom recovery destekliyor ne düzgün bir rom destekliyor. chinese romunda gms kullanmanızın immmmkanı yok. geçen açtığım bir forumda birisi telegram linki atmıştı oradan crdroid buldum, custom recovery yok ama bi indirmeyi denicem indirebilirsem bi şansımı denicem bakalım çalışırsa kurtulduk çalışmazsa brick yicez büyük ihtimal dönüşü de yok. (sabahtan beri 2 farklı magisk modülü denedim. sorun modülde zannettim ama 2 farklı yapımcıdan 2 farklı modül yani 4 modül indirip test ettim sorun romda, kısıtlama var açamazsınız. tek çare ya cihazı eski sürümlerine alacaksınız 12.5 gibi ya da kıyıdan köşeden şansa bala custom rom bulacaksınız.) bu arada bi twrp buldum ama bu cihazda çalışır mı çalışmaz mı emin değilim, light kod adı altında "POCO M4 5G / 10 5G / 11 PRİME 5G / 11E " cihazlarında çalışan bi twrp var, denemek isterseniz forum adı vermek yasak değilse dmden iletirim eğer çalışırsa işinizi görür. BU CIHAZI ALMAYIN ALDIRTMAYIN

Oyla:
Üst Alt