Yardım Magisk Hide Sorunu

• Konbuyu başlatan SeDark
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 4K

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi.eu v12.0.4.0
Telefon Modeli
Xiaomi Mi 9T
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar, Azerbaycanda kullandığım banka olan Unibank'ın, uBank diye bir mobil bankacılık uygulaması var. Bu güne kadar sorunsuz kullanıyordum fakat bu gün uygulamaya gelen bir güncelleme ile, "cihazda root izni bulunduğundan, uygulama başlatılamıyor" diye bir uyarı çıkmaya başladı. Magisk Hide bölümünde uygulamayl gizliye almışdım ilk kurduğumdan beri, şimdi tekrar bir aç kapa yapdım hide'ı fakat yinede işe yaramadı. Bu sorunu nasıl çöze bilirim bilgisi olan varmıdır?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104

Oyla:

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam dediğiniz işlemi yapmya çalıştığımda, başda bildirim çıkıyor "Magisk gizleniyor diye", hemen devamında ekranda "Magisk gizleme işlemi başarısız" diye başka bir bildirim çıkıyor. Az önce Magisk Manager'i v8.0.0 sürümüne güncellemişdim, sürümden dolayı ola bilirmi?

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Hocam dediğiniz işlemi yapmya çalıştığımda, başda bildirim çıkıyor "Magisk gizleniyor diye", hemen devamında ekranda "Magisk gizleme işlemi başarısız" diye başka bir bildirim çıkıyor. Az önce Magisk Manager'i v8.0.0 sürümüne güncellemişdim, sürümden dolayı ola bilirmi?

Rehberde yer alan uygulama bazlı gizleme yöntemini de deneyin, sürüm olarak 20.3 veya 20.4 u yükleyin...

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Denemedim ama büyük bir ihtimal yeni güncellemeden kaynaklanıyor olabilir.
Stoya 'nın önerisini de uygulamanızda yarar var.

Oyla:

SeDark

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Asad
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Öğrenci
Konular
22
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Denemedim ama büyük bir ihtimal yeni güncellemeden kaynaklanıyor olabilir.
Stoya 'nın önerisini de uygulamanızda yarar var.
Aynen hocam güncellemeden kaynaklı bir sorunmuş, Magisk Manager'i 7.5.1 sürümüne downgrade edib Magisk uygulamasını başarılı bir şekilde gizleye bildim, sonrasında uygulama kendini otomatik olarak v8.0.0 sürümüne upgrade'ledi fakat yinede gizlenmiş şekilde kaldı. Kısaca Stoya hocamın rehberini uyguladıkdan sonra Banka uygulamasıda çalışdı, teşekkürler hocam.

Oyla:

ibrahimhalilmes

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
İbrahim
Cihazım
Xiaomi mi9t pro
Konular
3
Aynen hocam güncellemeden kaynaklı bir sorunmuş, Magisk Manager'i 7.5.1 sürümüne downgrade edib Magisk uygulamasını başarılı bir şekilde gizleye bildim, sonrasında uygulama kendini otomatik olarak v8.0.0 sürümüne upgrade'ledi fakat yinede gizlenmiş şekilde kaldı. Kısaca Stoya hocamın rehberini uyguladıkdan sonra Banka uygulamasıda çalışdı, teşekkürler hocam.
Benim cihaz da 9t pro sistem güncellemesi sonrası aynı sorun bende de olmuştu. Sizin çözüm yolunu uygulayıp sorunumu hallettim teşekkür ederim

Oyla:
Üst Alt