Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Wipe data yaptım magisk flashlama sonrası ama açılırken poco logosunda kaldı . Kerneli güncellemiştim şuan öyle bekliyor . Format atmak istemiyorum yardım eder misiniz ?
Wipe data yaptım magisk flashlama sonrası ama açılırken poco logosunda kaldı . Kerneli güncellemiştim şuan öyle bekliyor . Format atmak istemiyorum yardım eder misiniz ?
Sorunu kendi başıma çözdüm boot.img dosyasını bilgisayardan geri flashladım . Telefon sorunsuz açıldı . Ama twrp install bölümünde hiç bir dosyam yok ve 0 mb yazıyor . Bunun çözümünü de bulursam sorunum tamamen çözülmüş olucak .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
izlemeniz gereken yol böyledir ama bana benim bu ufak sorunumu da yardım ederseniz sevinirim ayrı konu açmak istemiyorum mümkünse.
Rom flashlamadım ki ve flashlamicaktım . Magisk uçmuştu onu kurdum geri elim dalgınlıktan wipe dataya gitti flashladım açılmıyordu
Sorunu kendi başıma çözdüm boot.img dosyasını bilgisayardan geri flashladım . Telefon sorunsuz açıldı . Ama twrp install bölümünde hiç bir dosyam yok ve 0 mb yazıyor . Bunun çözümünü de bulursam sorunum tamamen çözülmüş olucak .
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
izlemeniz gereken yol böyledir ama bana benim bu ufak sorunumu da yardım ederseniz sevinirim ayrı konu açmak istemiyorum mümkünse.
Başka başka twrp denemen lazım ,düzelirse şansına düzelmezse wipe yapıp yine twrp den rom atman lazım..
Sd kart olöadığı için zamanında mi9t yi sırf rom vs den sonra dahiliyi değişik dosya adlarıyla gösterdiğinden ve dosyalarımı bozduğundan sd kartlı mi 9 lite almıstım..
Mi 9 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Format çekmedim ve şimdi de kazayla bölümü düzelteyim derken datayı fix yapacağıma ona da data yaptım bu seferde rom gözükmüyor sistemde sanırım açılmıyor . Demin açılıyordu ve verilerim hala içinde kafayı yemek üzereyim .
Sd kart yada usb var ise twrp dosya yöneticisinden bu haricilere kopyalamaya çalıs..yada romun backubunu al..mevxut romu flasla cihaz açılsın tekrar tvrp ye gir restore den eski romu flash et..
Sd kart yada usb var ise twrp dosya yöneticisinden bu haricilere kopyalamaya çalıs..yada romun backubunu al..mevxut romu flasla cihaz açılsın tekrar tvrp ye gir restore den eski romu flash et..