Uygulama Magisk FDA al modülü den sonra magisk çalışmamaya başladı format attım gene aynı yardımlarınızı bekliyorum

Saadetdavut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Davut
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
5
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

gingkouser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gingko
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
Aynı sorunu ben de yaşadım. Xiaomi.eu Lite 12.5 ROM'u yüklüydü. Magisk üzerinden FDE.AI flashlayınca Magisk Root gitti. Defalarca flashladım gene gelmedi. Miflash ile Fastboot Stock Rom yükledim. Sonra Xiaomi.eu 12.5 Custom rom yükledim. Magisk'i tekrar yükledim. Telefon açılıp baktığımda sorun düzelmişti. FDE.AI büyük ihtimal Kernel gibi cihaz sürücülerine müdahalede bulunuyor. Bundan dolayı Stock Kernel'e dönmek için Stock Rom flashlamak sorunu çözer gibi.

Saadetdavut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Davut
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen herşeyi denedim olmadı yapcek bişey yok rom yüklücez o zaman

Me_yus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
12
Hocam bnde aynı sıkıntıyı yaşadım o yüzden FDE.AI nın APK dosyasını kurmanız gerekmektedir. Telegram grupların da bazı magisk modülleri çalışıyor bazıları root iznini alıyor .

Benim eu rom da sadece Dalvik chache sildim orange Fox üzerinden geri aynı rom u ve magisk i flaşladığımda düzelmişti .

Ama mimix romda data hariç diğer 3 vipe silip yeniden rom u flaşlamak zorunda kaldım .

Ben direk APK sını kuruyorum .

Hafıza kartına bir başka modül atmıştım hem magisk hemde app kurulumu olan bulabilirsem onu atayım aynısı sayılır .

Saadetdavut

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Davut
Cihazım
Redmi note8 pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam greashan rom yükledim sorun çözüldü gayet stabil ve miui mesaj ve arama uygulamaları var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modülü bulursanız atın hocam stok Roma dönersek lazım olur FDA al güzel bir modül telefona faydası oluyo gercekten

gingkouser

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
gingko
Cihazım
redmi note 8
Konular
3
Forumdaki FDE.AI ile ilgili diğer konulara baktığımda çoğu konuda modülün telefonlara zarar verdiği söylenmiş. Hatta bundan dolayı Magisk'in uygulamasından modül listesinden kaldırılmış. Bence siz gene de dikkat edin başınıza büyük sorunlar çıkarmasın.

Me_yus

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
12
Forumdaki FDE.AI ile ilgili diğer konulara baktığımda çoğu konuda modülün telefonlara zarar verdiği söylenmiş. Hatta bundan dolayı Magisk'in uygulamasından modül listesinden kaldırılmış. Bence siz gene de dikkat edin başınıza büyük sorunlar çıkarmasın.
Evet hocam bu dediğini bnde çoğu yerde gördüm.
FDE Magisk modülü root yerkisi çekmesi gibi kararsız şeyler ile sonuçlanıyor

Onun yerine suanlik ` LawRun Modülünü ` kullanıyorum işlevsel olarak iyi FDE kadar iyi değil ama geliştiriliyor >

Hocam greashan rom yükledim sorun çözüldü gayet stabil ve miui mesaj ve arama uygulamaları var.
Memnun musunuz hocam ram tüketimi ve yazma okuma hızı konusunda .

ProYasinn

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Öğrenci
Konular
61
Modul desteği kalkti uyumsuzluktan dolayi sapıttı muhtemelen. Telegram sayfalarindan uygulamasini kullanmaniz gerekli

Üst Alt