Alaztr Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım Mi 8 Yaş 32 Konum Anralya Katılım 16 Mart 2019 Konular 15 Mesajlar 117 Tepkime puanı 35 Puanları 28 13 Ocak 2020 #1 Sürekli olarak mac değiştirebileceğim apk var mı? Araştırdım ama bulamadım bir türlü. Rom olarak eu beta kullanıyorum.
Sürekli olarak mac değiştirebileceğim apk var mı? Araştırdım ama bulamadım bir türlü. Rom olarak eu beta kullanıyorum.
chnekn Uzman Üye Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Cihan Cihazım Xiaomi 14 Ultra Konum Fransa Katılım 29 Temmuz 2019 Konular 103 Mesajlar 2.908 Çözümler 16 Tepkime puanı 2.988 Puanları 188 13 Ocak 2020 #2 Hocam işinize yarar mı bilmiyorum ama WiFi ayarlarında bağlı olduğunuz ağ ayarlarında rasgele MAC adresi kullan diye bir seçenek mevcut. Miui 11 Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Oyla: Oyla 0 Downvote
Hocam işinize yarar mı bilmiyorum ama WiFi ayarlarında bağlı olduğunuz ağ ayarlarında rasgele MAC adresi kullan diye bir seçenek mevcut. Miui 11 Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Alaztr Tecrübeli Üye Tecrübeli Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Mehmet Cihazım Mi 8 Yaş 32 Konum Anralya Katılım 16 Mart 2019 Konular 15 Mesajlar 117 Tepkime puanı 35 Puanları 28 14 Ocak 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 chnekn' Alıntı: Hocam işinize yarar mı bilmiyorum ama WiFi ayarlarında bağlı olduğunuz ağ ayarlarında rasgele MAC adresi kullan diye bir seçenek mevcut. Miui 11 Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... Wifi da o seçenek mevcut hocam ama ben mobil ağda değiştirmek istiyorum. Oyla: Oyla 0 Downvote
chnekn' Alıntı: Hocam işinize yarar mı bilmiyorum ama WiFi ayarlarında bağlı olduğunuz ağ ayarlarında rasgele MAC adresi kullan diye bir seçenek mevcut. Miui 11 Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Genişletmek için tıkla ... Wifi da o seçenek mevcut hocam ama ben mobil ağda değiştirmek istiyorum.