Yardım MAC ADRESİ DEĞİŞTİRME (YARDIM LÜTFEN)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
Arkadaşlar merhaba direk sorunumu anlatıyorum. Abim ve bende Redmi Note 7 Pro cihazlar var. İstanbul'da bir telefoncudan alındı 4 5 ay kullanıldı imei için tekrar gidildi telefoncuya ve telefoncu halletti imei attı vs. Herneyse sanırım 2 cihazada aynı dosyalarla işlem yapmış olsa ki cihazların MAC adresleri aynı olduğu için çakışma yapıyor ve evin içerisinde Wifi'ye abim bağlıyken ben kullanamıyorum ben bağlıykende abim kullanamıyor. Kullanamıyor derken wifi simgesi oluyor fakat kullanımı kesiyor birimizden. Custom rom yükledim kendi cihazıma 2 gün önce.Geliştirici seçeneklerinde WLAN Mac Randomizasyonu (Xiaomi.eu 11.0.4'de var) aktif edince sorunum düzeldi fakat bu seferde global'e alıştığım için romlu cihaz hoşuma gitmedi pek orjinal takıntım olduğu için. Şuan tekrar Hindistan Global 11.0.6'yı yükledim cihazıma. Yani cihazın orjinal sistemini. Bana root,rom işlemi yapmadan mac değiştirme konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım istiyorum. Teşekkürler iyi forumlar.

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Mac changer yazıp play storedan bir uygulama indirip root yetkisi ile çözebilirsiniz hocam..

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Linkte ki konu çözüme ulaşmadı mı ?

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mac changer yazıp play storedan bir uygulama indirip root yetkisi ile çözebilirsiniz hocam..
Yorumunuz için sağolun hocam.Verimli çalışmıyor o program denedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Linkte ki konu çözüme ulaşmadı mı ?

Custom rom'da çözülüyor sorun ama olayımı anlattım bu konuda tekrar. Silinebiliyorsa eski konu silinebilir.

Roadronners

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Xiaomi A1
Konular
2
Arkadaşlar merhaba direk sorunumu anlatıyorum. Abim ve bende Redmi Note 7 Pro cihazlar var. İstanbul'da bir telefoncudan alındı 4 5 ay kullanıldı imei için tekrar gidildi telefoncuya ve telefoncu halletti imei attı vs. Herneyse sanırım 2 cihazada aynı dosyalarla işlem yapmış olsa ki cihazların MAC adresleri aynı olduğu için çakışma yapıyor ve evin içerisinde Wifi'ye abim bağlıyken ben kullanamıyorum ben bağlıykende abim kullanamıyor. Kullanamıyor derken wifi simgesi oluyor fakat kullanımı kesiyor birimizden. Custom rom yükledim kendi cihazıma 2 gün önce.Geliştirici seçeneklerinde WLAN Mac Randomizasyonu (Xiaomi.eu 11.0.4'de var) aktif edince sorunum düzeldi fakat bu seferde global'e alıştığım için romlu cihaz hoşuma gitmedi pek orjinal takıntım olduğu için. Şuan tekrar Hindistan Global 11.0.6'yı yükledim cihazıma. Yani cihazın orjinal sistemini. Bana root,rom işlemi yapmadan mac değiştirme konusunda yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım istiyorum. Teşekkürler iyi forumlar.
İyi günler root işlemi olmadan biraz zor gözüküyorsun

CraweL

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Note 8 Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
461
Tek konu üzerinden devam edelim lütfen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt