Çözüldü M1908C3JE versiyon Xiaomi Note 8 cihaz boot sorunu

haler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halit
Cihazım
Ertay
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Xiaomi Note 8
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Cihaza twrp yükledim. Cihaz bazen açılıyor bazen açılmıyor ki son hali açılmıyor sürekli twrp moda giriyor. Daha önceden içindeki versiyon, yazılım vb. bilgileri kaydetmeyi unuttum. Şimdi bu cihaza hangi romu yüklemeliyim? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25
Eu rom deneyebilirsiniz bana göre rn8 için en kullanışlı rom diyebilirim.

Oyla:

haler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halit
Cihazım
Ertay
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Buradan rn8 için custom romlara ulaşabilirsin. Kendi orijinal yazılımı için de yine redmi note 8 bölümüne bakabilirsin
Çok teşekkür ederim. Ben Xiaomi cihazların biraz acemisiyim. Burada stok romlar buldum.

Affınıza sığınarak soruyorum. v11.0.8.0 PCOMIXM - V11.0.5.0 PCOINXM - PCXMIXM -PCOIDXM bunların herhangi biri olur mu? (Bunların ne anlama geldiğini bilmemekle beraber) Bunların hangisi benim cihaza uyum sağlar.

Oyla:

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Pcoinxm Hindistan romudur
Pcxmixm global romdur
Pcoidxm Endonezya romudur.
Bunlardan birini yükleyecek iseniz ve henüz acemi iseniz globali yükleyin derim hocam.

Çok teşekkür ederim. Ben Xiaomi cihazların biraz acemisiyim. Burada stok romlar buldum.

Affınıza sığınarak soruyorum. v11.0.8.0 PCOMIXM - V11.0.5.0 PCOINXM - PCXMIXM -PCOIDXM bunların herhangi biri olur mu? (Bunların ne anlama geldiğini bilmemekle beraber) Bunların hangisi benim cihaza uyum sağlar.

Oyla:

haler

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Halit
Cihazım
Ertay
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

cesurtr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
25

Hocam burada yardım etmek için varız yeri geldiğinde biz de sorularımızı yazıyoruz. sorunuza gelecek olursak globali yükleyebilirsiniz hepsi aynı sadece bölgelere özel romlar ama eu stabil romunda daha çok özellik var bana kalırsa telefondan daha yüksek verim alabilmek için eu stabil kurabilirsiniz betada buglar olabiliyor ve her hafta güncellemek bana göre yorucu bir işlem ve de boşa veri kaybı. Bu benim düşüncem tabi kişiden kişiye değişebilir.

Oyla:

mucahid75

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mucahid
Cihazım
mi not8
Konular
1
Merhaba. Cihaza twrp yükledim. Cihaz bazen açılıyor bazen açılmıyor ki son hali açılmıyor sürekli twrp moda giriyor. Daha önceden içindeki versiyon, yazılım vb. bilgileri kaydetmeyi unuttum. Şimdi bu cihaza hangi romu yüklemeliyim? Lütfen yardımcı olur musunuz?

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
global yükle​

Oyla:
Üst Alt