Yardım M1908C3JE Root sorunu.

umttk

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
umut
Cihazım
note 8
Konular
1
M1908C3JE modelli Note 8 cihazıma ne yaptıysam root atmadım.

Rehber - Redmi Note 8 - Magisk ile Root bu konuyu incelledim yine olmadı.
Konun yorumlarında;

''Her kese selamlar redmi note 8 içn hiç root sorunu yaşamamıştım taki model numarası:
M1908C3JE bu olan bir tane note 8 ile karşılaşana kadar root olayı bu cihazda olmuyor ne ettiysem olmadı root dan sonra cihaz açmıyor sürekli recovery ye atıyor.
sorunu çözdüm bu konu altındaki tek tuş ile recovery kurun cihazı kapatmadan twrp yi indirip img diye flaşlayın sonrasında cihazı açın apk olarak magisk manager i kurun internet açık olsun bu arada gerekli ekleri kuracak ve cihaz rootlanmış olacak ve twrp de kalıcı olmuş olacaktır hayırlı olsun. ''
yazıyordu. Bunuda yaptım ama sürekli twrp ekranına atıyor ve Bootloader kilidimde açıktır. Yardımcı olur musunuz?

yenfiz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
yusuf
Cihazım
Redmi note 3
Konular
4
Merhabalar aynısı benim de başıma geldi ve 2 cihaz brick ettim ve sağ olsun Uzman bir arkadaşım halletmiş,

Çözüm: Önce cihaza magisk apk yı indirip apk dosyası ile ile kurulum yapın, ardından magisk i açınca kırmızı Magisk yüklü değil kısmına tıklayıp yükle ye tıkla ve sadece zip i indire tıkla ve indirdikten sonra tek tuş twrp ile twrpyi sadece dil seçeneğini değiştirip başka kutucuklara elleşmeden açacaksın, install kısmından hafızaya girip download klasöründeki magisk.zip dosyasını yükleyeceksin ve sadece reboot sistem yapacaksin... Sakın wipe vs vs yapmayın bu şekilde yapınca cihazınız rotlu şekilde açılacak ve twrp kalıcı olacaktır, namı diğer çin sürümü cihazlarda bu şekilde çözüm bulduk...

Benim denediğim tüm cihazlarda işe yarıyor sorumluluk size ait olduğunu hatırlatırım, umarım istifade edersiniz...

Oyla:

Mi6kullanicisi

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Karakur
Cihazım
Mi 6
Konular
141
hazır twrp kurmuşken custom rom kurun derim. ben de twrp kurduğumda cihaz açılmıyordu, 4 wipe + format data yapıp reboot recovery yaptıktan sonra custom rom yükledim. rom kurduktan sonra peşine magisk flaşlarsınız biter

Oyla:

yasin333

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Xiaomi mi 9t
Konular
0
Merhabalar aynısı benim de başıma geldi ve 2 cihaz brick ettim ve sağ olsun Uzman bir arkadaşım halletmiş,

Çözüm: Önce cihaza magisk apk yı indirip apk dosyası ile ile kurulum yapın, ardından magisk i açınca kırmızı Magisk yüklü değil kısmına tıklayıp yükle ye tıkla ve sadece zip i indire tıkla ve indirdikten sonra tek tuş twrp ile twrpyi sadece dil seçeneğini değiştirip başka kutucuklara elleşmeden açacaksın, install kısmından hafızaya girip download klasöründeki magisk.zip dosyasını yükleyeceksin ve sadece reboot sistem yapacaksin... Sakın wipe vs vs yapmayın bu şekilde yapınca cihazınız rotlu şekilde açılacak ve twrp kalıcı olacaktır, namı diğer çin sürümü cihazlarda bu şekilde çözüm bulduk...

Benim denediğim tüm cihazlarda işe yarıyor sorumluluk size ait olduğunu hatırlatırım, umarım istifade edersiniz...
Kesin doğru yöntem midir?Çin modeli redmi note 8 e geçenlerde imei atmak istedik.Twrp yükledikten sonra magisk yükledik ve açılırken sürekli twrp ye attı.Tabi Çin modellerinin göçtüğünü bilmiyorduk.Sonra twrp den wipe yaptık yine aynı şey oldu en son çare fastboot tan rom atalım diye düşündük Global romu yükleme işlemi bitti ama telefon tam açılacakken ekran göz kırpmaya başladı ve sürekli öyle kaldı.Fastboota girdiğimizde 1 saniyeliğine gözüküyor ve sonra kayboluyordu.Arka kapağı açıp test pointle düzeltelim dedik zar zor gösterdik telefonu mi flash programına ama yetkili hesap istedi tabi bunuda bilmiyorduk.Programı kapattıktan sonra bir daha test pointte yapamadık zaten bilgisayar telefonu tanımıyordu bile.Biz batarya takılıyken test point yaptık bir videoda öyle gösteriyordu ama farklı yerlerde batarya çıkması lazım diyordu.Anakartı yaktık dedik herhalde.En son çare bir servise gönderdik onlar tek seferde test point ile düzeltti telefonu.Bir Magisk yüzünden başımızı gelmeyen kalmadı.Biz tabi fazla bilgimiz olmadan herşeyi halledebileceğimiz düşündük ondan oldu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çin modelini almamızın sebebi ise bootloader kilidi engeli olmadan direk kayıtlı olarak satılması.Ama imeiyi atan arkadaş bozuk qcn dosyası attığı için şebekede çekmiyordu.Bizde kendimiz imei atalım dedik.
Çin modellerinden uzak durmak lazım Samsung çipi çok sıkıntı yaratıyor.

Oyla:
Üst Alt