- Adım
- erdem
- Cihazım
- m 365 pro
- Konular
- 2
Arkadaşlar selam yaklaşık 2 hafta kadar önce A101 internet mağazasından m365 pro scooter aldım. Cihazı ilk kez geçen gün kullanma fırsatım oldu. Cihazda gazı bıraktıktan sonra arada sırada kendi kendine gaz veriyor, her zaman yapmıyor. Cruise control gibi değil yanlız onu öğrendim ondan farklı olarak mesela gazı bırakıyorum tamamen ve gaz kolu da serbestçe eski pozisyonuna geliyor (yani kolda takılma falan yok ) ama mesela ilk yavaşlayıp sonra bir anda kendi kendine gaz vermeye başlıyor. Cruise i tamamne telefondan kapattım gene aynı. frene basmama rağmen çözülmüyor bazen. çok sıkıntılı ve tehlikeli durumlara sebebiyet verebilecek birşey. arkadaşım aynı modeli kullanıyor yaklaşık 1 senedir o da denedi ve o da şaşırdı. sanırım gaz kolunda bir sıkıntı var. Cihaz garantili ama internetten baktığım zaman Xiaomi servisler hep telefon üzerine, bu cihazı garanti için hangi servise götürebilirim? Yer Manisa Salihli bu arada. Bir de malum servisler cihazı alıp orasını burasını kurcalayacaklar daha çok rezil ederler mi cihazı. cep telefonu olsa günde ellerinden belki tane geçiyor ama bu cihazı belki ayda yılda bir tamir ediyorlar. Eğer İzmir'de direk kendimin götürebileceği ve garantiden yaptırtabileceğim yer varsa kendim götürmek isterim.