Yardım Lütfen yardımcı olunn :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

smhsrgn

Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
semih
Cihazım
şu an yok
Konular
1
sevgilim profesyonel fotoğrafçı , çalışmakta olduğu photo shop programının altında bir dosya açıyor , o dosyanın üzerine fotoğraf diyeyim ben , üzerine 8 9 fotoğraf atıyor çalışma yapıyor , ansızın çalışmasını izlediğim anlarda ekrana karşı mimikler yapıyor , altta bir uygulama açık ama ben baktığımda göremiyorum , ekranda kırmızılık oluşuyor video uygulaması gibi , çalıştığı bilgisayara eve ve işyerine flash bellek ile taşıyor son zamanlarda evdeki televizyondada kırmızılık var , telefonu tv ye yansıtıyor gibi , tv ye çok odaklanıyor ve bir şeyleri gördüğünden eminim ama ben farkedemiyorum , bu nasıl bir şeydir arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne yapabilirim nasıl görebilirim yardım lütfen şimdiden teşekkür ederim ..

ELVD

Premium Üye
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
kusura bakmayın ama anlatımınız CIA romanlarına benzemiş hiçbirşey anlayamadım :)

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
sevgilim profesyonel fotoğrafçı , çalışmakta olduğu photo shop programının altında bir dosya açıyor , o dosyanın üzerine fotoğraf diyeyim ben , üzerine 8 9 fotoğraf atıyor çalışma yapıyor , ansızın çalışmasını izlediğim anlarda ekrana karşı mimikler yapıyor , altta bir uygulama açık ama ben baktığımda göremiyorum , ekranda kırmızılık oluşuyor video uygulaması gibi , çalıştığı bilgisayara eve ve işyerine flash bellek ile taşıyor son zamanlarda evdeki televizyondada kırmızılık var , telefonu tv ye yansıtıyor gibi , tv ye çok odaklanıyor ve bir şeyleri gördüğünden eminim ama ben farkedemiyorum , bu nasıl bir şeydir arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne yapabilirim nasıl görebilirim yardım lütfen şimdiden teşekkür ederim ..
Forum kurallarimiz:
  • 3.11. Acil Yardım, Pls, Lütfen Bakın, Help vb. şeklide başlık açılması yasaktır.
Konu yeni yorumlara kapatılmıştır. Forum kurallarımıza uygun şekilde tekrar açabilirsiniz.
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt