Yardım Lütfen Yardım Kafayı Yiycem

Vbostanci

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Volkan
Cihazım
Redmi
Konular
17
Kullanıcı uygunsuz konu başlığı nedeni ile uyarı cezası almıştır.
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyperos 1.04.0
Telefon Modeli
Redmi note 13 pro 5g
Bootloader Kilidi
Kapalı
Selamünaleyküm Redmi note 13 pro 5g cihaz aldım çin miş sanırım fake rom varmış kime sorsam yapamam edemem yada çok aşırı uçuk fiyatlar biçildi cihazım ÇİFT kayıtlı imei var çünkü fake rom kilit kapalı güncelleme gelmiyor lütfen yardım uyguna yada nasıl olacaksa bütün resimler ekte

Ekli dosyalar

• IMG_20250305_174758.jpg
    IMG_20250305_174758.jpg
    207 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_2025-02-18-14-56-40-043_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-02-18-14-56-40-043_com.android.settings.jpg
    198,6 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2025-02-26-09-27-29-039_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2025-02-26-09-27-29-039_com.android.settings.jpg
    479,2 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_2025-02-26-14-45-52-178_com.erdils.getprops.jpg
    Screenshot_2025-02-26-14-45-52-178_com.erdils.getprops.jpg
    270,5 KB · Görüntüleme: 9

cahil.tursu

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
cahil
Cihazım
resmi note 14
Konular
0
neden boş yere kendinizi strese sokuyorsunuz? afedersiniz de anasını seveyim güncellemesinin, sizin kullanmanıza engel bir durum var mı? yada problem çıkarıyor mu? kapanma, donma, olmadık yerde saçma sapan hatalar veriyor mu? bir sorun varsa sizi anlarım ama yok sadece güncelleme takıntısı yüzündense, boşa canınızı sıkmayın, a.Q android 11 kullanıyorum(android 13 e kadar güncellemesi var) ve telefon kafasına göre reset atıyor bootloopa düşüyor, sizin kadar kafaya takmıyorum, sadece uygulama bilgilerini, hesapları, şifreleri ve diğer verileri yedeklemeye ve tekrar kurup giriş yapmaya, başka kişilerin hesaplarına giriş yapmak için bir sürü onay kodu, şifresi almaya eriniyorum

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Genel bilgi:
Note 13 pro 5g Garnet kod isimli cihaz sadece hint ve çin romunun modemiyle şebeke verdiği için Global romda modemi uyarlanıp, güncelleme de kapatılıp satışa sunulur. Güncelleme yaparsanız ya da isim değiştirme gibi yöntemlerle rom değiştirirseniz şebekeniz gidecektir. Çin cihazlar için server ların kapalı olduğu ve açık olanların çok yüksek fiyat istediği bilgisi doğrudur. Buna şuanda yapılacak bir şey yok. Yurtdışı cihaz alacaklar takıntılı oldukları şeyleri örneğin güncelleme, direnç değişimi vb. almadan önce araştırarak almaları menfaatine olacaktır. Ayrıca global harici cihazlarda ücretlide olsa bootloader kilidi açılamamaktadır.

Oyla:

yaaplu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naci
Cihazım
RedmiNote12pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
17
Genel bilgi:
Note 13 pro 5g Garnet kod isimli cihaz sadece hint ve çin romunun modemiyle şebeke verdiği için Global romda modemi uyarlanıp, güncelleme de kapatılıp satışa sunulur. Güncelleme yaparsanız ya da isim değiştirme gibi yöntemlerle rom değiştirirseniz şebekeniz gidecektir. Çin cihazlar için server ların kapalı olduğu ve açık olanların çok yüksek fiyat istediği bilgisi doğrudur. Buna şuanda yapılacak bir şey yok. Yurtdışı cihaz alacaklar takıntılı oldukları şeyleri örneğin güncelleme, direnç değişimi vb. almadan önce araştırarak almaları menfaatine olacaktır. Ayrıca global harici cihazlarda ücretlide olsa bootloader kilidi açılamamaktadır.
Hocam son yazdığınıza istinaden benim cihaz mi 14 ultra hiçbiryerinde ce logosu yok server kayıtlı aldım. Bot loader kilidini açtım. Açık şuanda cihazım ce olmamasına ragmen globalmi yoksa nasıl açabildim bl kilidi bunu merak ettim

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Hocam son yazdığınıza istinaden benim cihaz mi 14 ultra hiçbiryerinde ce logosu yok server kayıtlı aldım. Bot loader kilidini açtım. Açık şuanda cihazım ce olmamasına ragmen globalmi yoksa nasıl açabildim bl kilidi bunu merak ettim
14 ultra ile ilgili bir bilgi varmı alıntınızda? Kilit açılmaz gibi bir ibare de yok. Ben kilit açamazsınız demedim ki. Firma kilit açma politikasını değiştirdi. Forumda rehberleri de mevcut. İşi bilen kullanıcılar kilitlerini açabiliyor zaten. İlk sizin başardığınız bir durumda değil bilginiz olsun.

Oyla:

yaaplu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naci
Cihazım
RedmiNote12pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
17
14 ultra ile ilgili bir bilgi varmı alıntınızda? Kilit açılmaz gibi bir ibare de yok. Ben kilit açamazsınız demedim ki. Firma kilit açma politikasını değiştirdi. Forumda rehberleri de mevcut. İşi bilen kullanıcılar kilitlerini açabiliyor zaten. İlk sizin başardığınız bir durumda değil bilginiz olsun.
Siz beni yanlış anladınız.
Zaten benim cihaza siz uzaktan bağlantı ile bl kapalı nv datadan kurtardınız. O zaman bana sormuştunuz herahgi bi yerinde ce logosu varmı diye yok demiştim. yeniden repair yapmıştınız. Ben bu işlemden sonra Bl kildini açtım, yani öncesinde bl kapalıydı. Ben başarı açısından sormadım halen bilmiyorum cihaz globalmi çinmi öğrenmek için sordum soruyu.
Server kayıtlı aldığımdan dolayı global rom vardı cihazda.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Siz beni yanlış anladınız.
Zaten benim cihaza siz uzaktan bağlantı ile bl kapalı nv datadan kurtardınız. O zaman bana sormuştunuz herahgi bi yerinde ce logosu varmı diye yok demiştim. yeniden repair yapmıştınız. Ben bu işlemden sonra Bl kildini açtım, yani öncesinde bl kapalıydı. Ben başarı açısından sormadım halen bilmiyorum cihaz globalmi çinmi öğrenmek için sordum soruyu.
Server kayıtlı aldığımdan dolayı global rom vardı cihazda.
Ben aslında bilgi kirliliği olmaması peşindeyim hocam. 2 satır yazıdan 1 kişi faydalansa mutluluk verici bizim için. Hocam 14 ultra özelinde tespit çok basit. Orjinal imeiyi e-devletten sorguluyorsunuz altta model numarası G ile bitiyorsa globaldir. Direnç değişimi sebebiyle cihazın model numarası G olabilir sertifikasyon kısmına CE simgesi gelebilir bunlar yanıltıcı olabiliyor.

Oyla:

yaaplu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Naci
Cihazım
RedmiNote12pro
Meslek
Grafik Tasarım
Konular
17
Ben aslında bilgi kirliliği olmaması peşindeyim hocam. 2 satır yazıdan 1 kişi faydalansa mutluluk verici bizim için. Hocam 14 ultra özelinde tespit çok basit. Orjinal imeiyi e-devletten sorguluyorsunuz altta model numarası G ile bitiyorsa globaldir. Direnç değişimi sebebiyle cihazın model numarası G olabilir sertifikasyon kısmına CE simgesi gelebilir bunlar yanıltıcı olabiliyor.
Evet orjinal imei göremediğim için sorgulama yapamadım. Özelliklerde de yüklü romun sertifikasyonu ve model numarasından dolayı bunun farklı bi öğrenme şekli varmı bunu merak ettim.

Oyla:

kadirgul42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Konular
8
Yakın zamanda Hiç Bir Şekilde Hiç Bir Xiaomi Acamayacak.

Oyla:
Üst Alt