Çözüldü lütfen yardım edin telefonu kırıcam :@ mi 5s bootloader kaldırma ve lineageos yükleme.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kafkef

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
5
pubg kasma sorunu yüzünden telefondan soğudum + google camera için lineageos (aosp) roma geçmeye karar verdim. daha önce samsung ve htc cihazlara rom attım hatta windows phone cihazları bile karıştırdım ama bu xiaomi de işin içinden çıkamadım. root ve rom yüklemek için bl kilidini kaldırmak gerekiyor. bl kilidini kaldırmak içinse china developer yüklemek gerekiyor ama güncelleyiciden hata veriyor china developer yüklenmiyor. edl mod diye bişeyden bahsedilmiş tehlikeli yazan var aparat olması gerek diyenler var fazla bilgi de yok zaten google dan araştırdım biraz. YARDIM !

Lopus

ι̇уιℓєя нєя zαмαη тαкℓιт є∂ιℓιя.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ4 TD-LTE
Meslek
Hwdrm. Sist.
Konular
269
pubg kasma sorunu yüzünden telefondan soğudum + google camera için lineageos (aosp) roma geçmeye karar verdim. daha önce samsung ve htc cihazlara rom attım hatta windows phone cihazları bile karıştırdım ama bu xiaomi de işin içinden çıkamadım. root ve rom yüklemek için bl kilidini kaldırmak gerekiyor. bl kilidini kaldırmak içinse china developer yüklemek gerekiyor ama güncelleyiciden hata veriyor china developer yüklenmiyor. edl mod diye bişeyden bahsedilmiş tehlikeli yazan var aparat olması gerek diyenler var fazla bilgi de yok zaten google dan araştırdım biraz. YARDIM !
Xiaomi tool ile bootlader kilidi kapalıyken rom kurma rehberi mevcut forumda Xiaomi tool uygulamasıyla developer rom kurmayı deneyin.

Oyla:

Kafkef

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Pocophone F1
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çook teşekkür
ederim. bu programla bile uzun uğraşlar sonucunda china developer kurdum bootloader için 72 saat bekliyorum şimdi.

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt