Lütfen şikayetçi olanlar buraya toplanabilirmi?

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Sayın Mi Band 4 Kullanıcıları,
Lütfen herhangi bir sorununuz olduğunda önce konuya yazınız. Zaten ihtiyaç olursa ben size ulaşmak için özelden telefon numaranızı atmanızı isteyeceğim.
Bir de önce herkes ingilizceye dönme sorunundan bahsediyordu. Onu çözdüm ancak türkçe karakterlerden fedâkârlık etmek zorundaydım ki bunun açıklamasını nerdeyse her şikayette yazdım. Ancak şöyle birşey de var. Birisi şikayet yazıyor. Altına çözümünü yazıyorum. Hemen başka birisi altına aynı şikayetini yazıyor.
Merak etmeyin uzun süre aklımda bir konu var. Sorunlar nedenler ve çözümleri diye açıcağım. Orda olmayan sorunlarınızı da o konuya yazın cevaplamaya çalışıp o konuya da ekleyeceğim.
Çünkü insanlar araştırmıyor ve sürekli şikayetteler ama bu sorunu bir nebze çözeceğim.
Birde "5 saat buna mı uğraşacağım" diyenler var.
Lütfen bu tür şikayetlerle gelmeyin.
İstiyorsanız uğraşmayın sizi zorla tutan yok diyeceğim ancak bu sefer xiaomiye saldıranlar var.
Bu türkçenin gelmemesi sebebini de açıkladım üstelik forumda.
Bir de lütfen en azından biraz saygı ve anlayış çevreniz olsun. Adam bana diyor benim cihazım gitti diye beni sorumlu tutuyor.
Kurulumu yanlış yapıyor kendisi. Gayette açıklayıcı olduğumu düşünüyorum.
Cidden aklımda mi band 4 için güzel projelerim var. Ancak bu tür şeyler motivasyonumu yerle bir ediyor.
Aynı dosyanın türkçesinde yazım hatası var mı bir hata var mı diye kaç defa kontrol ediyorum.
Sizin için en güvenli şekilde hizmet verebilmek için sürekli beta testlerini yapıyorum çözülemeyen sorunların çözümüne ulaşmaya çalışıyorum.
Yani 200 Liraya bir cihaz satan firma düzgün şekilde türkçe getiremiyorsa bu benim problemim değil. Bu işleri gönüllü yapıyoruz.
Bağış da açtım kimse yanaşmadı millet hâlâ şikayet şikayet duruyorlar.
Lütfen bakın biz sizler için saatlerimi ayırıyoruz. Sizlerde lütfen 10 dakika yorumları okuyup araştırma yapın. Çekinmeyin.
Bizim azerbaycanda bir atasözü var: "Ver yiyim ört yatım gözde canım çıkmasın"

Son düzenleme:

sahnadir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Nadir
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Hocam cidden anlamda seni takdir ediyorum. Eski forum dayanışması var sende artık forumlarda senin gibileri çok azaldı ve bu azalmanın sebebi senin yukarıda yakındığın konular yüzünden. Bu yakınmada da sonuna kadar haklısın ancak biliyorsun böyle insanlar bitmez kafaya çok takmamaya çalış. Xiaomi miband4 için senin kadar çalışmıyordur daha ne diyeyim helal olsun

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam cidden anlamda seni takdir ediyorum. Eski forum dayanışması var sende artık forumlarda senin gibileri çok azaldı ve bu azalmanın sebebi senin yukarıda yakındığın konular yüzünden. Bu yakınmada da sonuna kadar haklısın ancak biliyorsun böyle insanlar bitmez kafaya çok takmamaya çalış. Xiaomi miband4 için senin kadar çalışmıyordur daha ne diyeyim helal olsun
Hocam tamam anlıyorum ben diğer insanları da sayfa sayfa konu dolaşıcağına uğraşmak istemiyor. Ancak sorun şu. Sorusunun cevabı hemen bir önceki mesajda. Sitemim burda yani. Bin defa yazmışımdır. Default dil ingilizce olduğu için ingilizceye dönüyor ve bu dil dosyaları ingiliz latin alfabesini destekliyor bende bunun çözümü olarak ışöçğü-isocgu'ya çevirmekte buldum. Yani aslında bir sorunu çözdüm. Ama adam altı üstü 6 harf için şikayet ediyor bu seferde. Ne yapsak yaranamıyoruz. Diğer türkçe dil dosyalarında o ingilizceye dönme sorunu hala devam etmekte veya modlu mi fit kullanılmakta. Ancak bunların dezavantajlarından dolayı ben yapmıyorum modlu mi fit olayını. İnsanları olabildiğince en resmi ve yasal yollarla işini halletmeye çalışıyorum. Yani ne yapabilirim? Xiaominin mühendisi değilim birşeyi değilim. Adamlar kendi yaptığı beta firmwarelar yüzünden çoğu kişiyi brick ettirdiler. Ben insanlar güvence altında olsun diye uğraşıyorum adamlar daha kendi müşterilerini düşünmüyorlar.

Hmnstyamyam

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kurtuluş
Cihazım
İphone 7
Konular
3
Mi Band 4 ten çokta memnun değilim açıkcası hala düzgün kişiselleştirme yapamıyoruz çok aramama rağmen kendi temalarımı nasıl yapacağım konusuna bir türlü ulaşamadım türkçe desteği zaten gelmiyor 3. Parti yazılımlarla türkçe yapıyoruz 20 gün dedikleri şarj daha 10 günü geçemedi

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Çok takma kafaya, paylaştığın konularda işlemlerden dolayı doğabilecek sorunlardan miui türkiye ve ben sorumlu değilimdir yazarsın olur biter sizi kim ne diye sorumlu tutsun ? buna karar verip bu işe girişecek olan varsa riskinide göze almalı zaten yoksa ingilizce olarak kullanabilir insanlar. Yönetimde gördüğüm kadarıyla özellikle şu son düzensiz konulardan dolayı gerekeni yapıyor eline sağlık onlarında, kendi cihazının bölümünü dahi kontrol etmeyip aynı sorunun cevabı kendi bölümünde olmasına rağmen tekrar soranlar mevcut, kullanım klavuzu okumayan bir milletiz de sorunumuzun araştırmasını mı yapacağız ? :)

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Mi Band 4 ten çokta memnun değilim açıkcası hala düzgün kişiselleştirme yapamıyoruz çok aramama rağmen kendi temalarımı nasıl yapacağım konusuna bir türlü ulaşamadım türkçe desteği zaten gelmiyor 3. Parti yazılımlarla türkçe yapıyoruz 20 gün dedikleri şarj daha 10 günü geçemedi
Bunun hakkında rehberlik sağlayabilirim.
Ancak 0dan tema yapmak zor. Belrli overlaylerin üzerine yapmak daha kolay.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok takma kafaya, paylaştığın konularda işlemlerden dolayı doğabilecek sorunlardan miui türkiye ve ben sorumlu değilimdir yazarsın olur biter sizi kim ne diye sorumlu tutsun ? buna karar verip bu işe girişecek olan varsa riskinide göze almalı zaten yoksa ingilizce olarak kullanabilir insanlar. Yönetimde gördüğüm kadarıyla özellikle şu son düzensiz konulardan dolayı gerekeni yapıyor eline sağlık onlarında, kendi cihazının bölümünü dahi kontrol etmeyip aynı sorunun cevabı kendi bölümünde olmasına rağmen tekrar soranlar mevcut, kullanım klavuzu okumayan bir milletiz de sorunumuzun araştırmasını mı yapacağız ? :)
Ya hocam tamam okumasınanlar umrumda değil ama yani adam soru soruyor hemen üstteki yorum cevabı. Ben burda deliriyorum asıl.

is_system

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Bunun hakkında rehberlik sağlayabilirim.
Ancak 0dan tema yapmak zor. Belrli overlaylerin üzerine yapmak daha kolay.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya hocam tamam okumasınanlar umrumda değil ama yani adam soru soruyor hemen üstteki yorum cevabı. Ben burda deliriyorum asıl.

Kardeşim sen doğru olanı yapıyorsun ve ellerine sağlık. Forumları ayakta tutan sizin gibi arkadaşlar zaten. Ama genel soru ve sorunlara cevapları, arada güncelleyerek bir konuda klavuz mantığında toplarsan işini kolaylaştırabilir. Soru soranı klavuz kısmına yönlendirebilirsin.

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Kardeşim sen doğru olanı yapıyorsun ve ellerine sağlık. Forumları ayakta tutan sizin gibi arkadaşlar zaten. Ama genel soru ve sorunlara cevapları, arada güncelleyerek bir konuda klavuz mantığında toplarsan işini kolaylaştırabilir. Soru soranı klavuz kısmına yönlendirebilirsin.
Bunun gibi mi hocam?

is_system

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ismail
Cihazım
mi note 3
Konular
1
Bunun gibi mi hocam?

Bu konu, ana konu başlığında ilk yorumunda da olmalı bence. Ben önce oraya baktım bu önerimi yazmadan. Göremeyince önerdim. Ana konunun ilk yorumunda, "sorun yaşayanlar bu konu başlığındaki cevapları inleceler ve bu konu başlığı altında sorularını sorarlarsa cevaplanacaktır." desen daha iyi olur bence.

Mi Band 4 Uzmani

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
MB4
Cihazım
Mi Band 4
Konular
44
Bu konu, ana konu başlığında ilk yorumunda da olmalı bence. Ben önce oraya baktım bu önerimi yazmadan. Göremeyince önerdim. Ana konunun ilk yorumunda, "sorun yaşayanlar bu konu başlığındaki cevapları inleceler ve bu konu başlığı altında sorularını sorarlarsa cevaplanacaktır." desen daha iyi olur bence.
Sizin dediğiniz olay galiba sabit hocam. Alta alınmıyan olanlardan. Değil mi?

Üst Alt