Yardım Lütfen bilgili biri yardım etsin.. note 10 5g twrp atarken açılıp kapanıyor

emrevan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note10 5g
Konular
1
Öncelikle herkese iyi günler yaklaşık iki yıl önce Kadıköy'de birinden bu telefonu aldım alırken pek bir araştırma yapmadım fiyatı o zamana göre uygundu 2.5k gibi bişey neyse aldım telefonu kullanmaya başladım bazı yerlerinde ingilizce olduğunu gördüm buna tamam bana engel teşkil etmedi aradan kısa bir süre geçti güncelleme geldi diye hatırlıyorum miui13 android 12 sonrasında 1.5 yıl geçti güncelleme falan gelmedi buda beni içten içe yedi kendim rom atacam dedim neyse biraz araştırınca telefonun çin sürümü olduğunu gördüm normal note 10 5g camellia sürümü iken bendeki camellia surumumuymus biraz forumlara bakınca aynı şikayetlerden muzdarip kişileri gördüm

Bugjaeger uygulaması dikkatimi çekti bununla twrp yükler twrp ile de rom atarım dedim ama dediğim gibi olmadı bu telefona göre çalışan twrp dosyasını bulamadım piyasada ne varsa bende indirdim karımın telefonundan bugjaeger ile kendi telefonuma twrpleri atmaya başladım galiba yanlışlıkla twrpler icinde note 10t icin twrp olan img dosyasını flasladim şimdi ise telefon sarji varken redmi ekranına gelip 2 3 saniye sonra kapanıyor durmadan bunu yapıyor ses kısma tuşuyla fastboot'a alabiliyorum bi. Ara hatta ses açma tuşuyla açınca şöyle ekranın ortalarında üç küçük seçenek gelmişti yanlış hatırlamıyorsam
Racovery mood>> ( ya flash yada boot öyle bişeydi)
Flash mood >>
Normal mood>>

Boyle gibiydi bidahada gelmedi zaten ne yaptıysam

Redmi ekrani gelince kilit açık gözüküyor ama %100 emin değilim bootloeder açık olduğuna

USB hata ayıklama açık zaten yedek almıştım çok da önemli şey yok içinde

Şimdi elimdeki çözümler şu şekilde karımın telefonu var bugjaeger kullanabilirim

Yada arkadaşın Macbook u ödünç alabilirim

Zaten yurtdışı dayım bu ülkede IMEI kayıt saçmalığı diye bişey yok istediğim IMEI kullanabilirim eğer ki IMEI gitme olacaksa

Ve birde yardımcı olacak arkadaşlara diyeceğim o ki raporsuz bir engelliye anlatır gibi anlatır mısınız

Lütfen oradan buradan hintlilerin videolarinin linklerini atmayın onlar bile kendilerinin ne yaptığını anlamıyor.

Ben telefonumu seviyorum lütfen beni ona kavuşturun

Cihaz xioami redmi note 10 5g ( camellia)
4/128
Şimdiden teşekkürler

Violonist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
5
Aynı telefondan eşimde var, bu cihaz sıkıntılı, forumda bu işten anlayan bi arkadaş h.kadıoglu, benim telefonu da uzaktan yapmıştı. Özelden o arkadaşa yazın yardımcı olacaktır

Oyla:

emrevan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note10 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı telefondan eşimde var, bu cihaz sıkıntılı, forumda bu işten anlayan bi arkadaş h.kadıoglu, benim telefonu da uzaktan yapmıştı. Özelden o arkadaşa yazın yardımcı olacaktır
Teşekkür ederim evet cihaz biraz sıkıntılı ama işlevide fena değil

Oyla:

emrevan

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Redmi note10 5g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Harika! yeni bir gelişme var biraz daha zorladım ve forumda doğru olan twrp dosyasını buldum yüklerken biraz zorluk çektim ama oldu sonunda şuan telefon twrp modda takılı kaldı şimdiki sorun ise bu moddan nasıl çıkarım

Ipucu olsun bugjaeger ile twrp atarken dosya ismi dahil twrp.img isimlerinde boşluk falan olmayacak kısaca dosyalarda en basit asdfg diye dosya açılıp twrp.img gibisinde ismi kaydedilecek bütün işlemleri dahili hafızada yapılacak SD karta girisilmeyecek

Oyla:
Üst Alt