Yardım Lucky Patcher ile satın alım yapamıyorum Oyun:World of Airports

RifatOguzKaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıfat Oğuz K
Cihazım
2201116TG
Konular
15
Merhabalar Redmi Note 11 Pro telefonumda World of Airports oyununu Lucky Patcher ile hile yaptım ancak uygulama içi satın alım yapamıyorum ve satın alım esnasında bu uyarı çıkıyor hangisini seçmeliyim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Merhabalar Redmi Note 11 Pro telefonumda World of Airports oyununu Lucky Patcher ile hile yaptım ancak uygulama içi satın alım yapamıyorum ve satın alım esnasında bu uyarı çıkıyor hangisini seçmeliyim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
evete basmanız gerek ama bu uygulama içi level emülasyonlarını yamalayıp para vermiş gibi satın alım yapmanın cezası olabilir.

RifatOguzKaya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Rıfat Oğuz K
Cihazım
2201116TG
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evete basmanız gerek ama bu uygulama içi level emülasyonlarını yamalayıp para vermiş gibi satın alım yapmanın cezası olabilir.
Evet tuşuna basıyorum ama bastıktan sonra işlem gerçekleşme ekranında kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şekilde evet tuşuna basacağım ama satın almayı geri yüklemek için kaydet ve satın almaları şu anki ayarlar ile otomatik tekrarla seçenekleri de var bunlardan hangisini seçmeliyim

Son düzenleme:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
Evet tuşuna basıyorum ama bastıktan sonra işlem gerçekleşme ekranında kalıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şekilde evet tuşuna basacağım ama satın almayı geri yüklemek için kaydet ve satın almaları şu anki ayarlar ile otomatik tekrarla seçenekleri de var bunlardan hangisini seçmeliyim
onlar önemli değil. iki ihtimal var ya siz yamalarken yanlış şeyleri seçtiniz ya da oyun buna karşı önlem almış. eğer ikincisiyse satın alım yapamazsınız

Üst Alt