Çözüldü Lucky Patcher "Android'i yamala" sorunu

ValseDromen

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Kadir
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
2
Arkadaşlar cihaz meizu x8 fakat ben miui 12 rom kurdum. Lucky patcher uygulamasından Androidi yamala dedikten sonra apk imza doğrulamasını devre dışı bıraktım fakat farklı imzalar ait uygulamaları yüklenmiyor. Farklı romlarda bu tür sıkıntı yoktu, miui kaynaklı olabileceğini düşünüp size danışmak istedim. Normal paket yükleyici ile de denedim, Lucky patcher ile yüklemeyi de denedim fakat her defasında imzalar farklı hatasıyla karşılaşıp yükleyemiyorum. Lütfen yardım eder misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu yazdıktan sonra lp uygulamasına girip biraz karıştırırken en altta magisk modülü ile yükle seçeneğini gördüm, tüm yamaları kaldırıp tekrar magisk modül ile yükle dedikten sonra sorun çözüldü

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-11-10-23-25-53-091_ru.NLYDvVKE.ZtLdOVbmW.jpg
    Screenshot_2020-11-10-23-25-53-091_ru.NLYDvVKE.ZtLdOVbmW.jpg
    634,1 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleme:

Mens'Room

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
alican
Cihazım
s20 plus
Konular
0
Arkadaşlar cihaz meizu x8 fakat ben miui 12 rom kurdum. Lucky patcher uygulamasından Androidi yamala dedikten sonra apk imza doğrulamasını devre dışı bıraktım fakat farklı imzalar ait uygulamaları yüklenmiyor. Farklı romlarda bu tür sıkıntı yoktu, miui kaynaklı olabileceğini düşünüp size danışmak istedim. Normal paket yükleyici ile de denedim, Lucky patcher ile yüklemeyi de denedim fakat her defasında imzalar farklı hatasıyla karşılaşıp yükleyemiyorum. Lütfen yardım eder misiniz?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Konuyu yazdıktan sonra lp uygulamasına girip biraz karıştırırken en altta magisk modülü ile yükle seçeneğini gördüm, tüm yamaları kaldırıp tekrar magisk modül ile yükle dedikten sonra sorun çözüldü
kardesim bende luck patcherde bir takipçi uygulamsini yamalamayi denedim olmadı sonra progami sildim uygulamayi sildim ama simdi ayni uygulamayi yeni indirmeme ramen satın alma yapamiyorum bu konu hakkinda yardim edermisin?

Oyla:
Üst Alt