Yardım Logitech F710 Gamepad Okumuyor

Diprone23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
R
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 6 Pro
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar merhaba, bu benim açtığım ilk konu. Eğer yanlış yere açtıysam affola. Konuya gelecek olursak yaklaşık 1 yıldır Xiaomi Redmi Note 6 Pro kullanıyorum ve oldukça memnunum. Telefonum rootsuz ve garantisi devam ediyor. Şu ana kadar hiç tamir, sorun vs. görmedi. Sorunum şu, OTG kablosu ile PS2 gamepadı kullanarak oyunlar oynayabiliyorum.(PPSSPP, Dolphin emulator vs.) Cihazımın kilit ekranı kapalıyken Gamepad da x tusuna basınca ekran açılıyor. Oyun oynarken de herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Fakat Logitech F710 Gamepad imi telefona otg ile bağlandığımda telefon Gamepad i algılamıyor. Gamepad in üzerindeki ışık yanıyor fakat telefonda tık yok. Otg kablomda veya Gamepad da sıkıntı yok bilgisayarda sorunsuz çalışıyor. Kernel ile alakalı bir sorun olabilir mi? Başka bir Gamepad mi alayım. Tercihleriniz nelerdir. Root atmadan bu işi halledebilir miyim? Olmuyor ise root atarak nasıl halledebilirim? Şimdiden teşekkür ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Edit: ilginç bir olay var, octopus vb hiçbir oyun program gamepadi algilamiyorken sadece Dead Cells isimli oyun algılıyor hatta oyun açılırken USB cihazından bilgi alınsın mı tarzında bir uyarı veriyor.

reklam80

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
serdar
Cihazım
mi5 plus
Konular
16
Hocam logitech sıkıntılı bluetooth ile başka gamepad bağlamayı deneyin. Örnek ds4, xbox one.

Oyla:

reklam80

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
serdar
Cihazım
mi5 plus
Konular
16
Telefondan hangi oyunları oynuyorsunuz?

Oyla:

Diprone23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
R
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefondan hangi oyunları oynuyorsunuz?
Hocam özellikle PPSSPP ve dolphin emulator den God of war, assassin's Creed, godfather, resident evil ve the legend of Zelda oynuyorum. Onun dışında Real racing 3 ve dead effect 2 , dead Cells oynuyorum

Oyla:

reklam80

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
serdar
Cihazım
mi5 plus
Konular
16
Hocam çakma ds4 ler onlara bakabilirsin. Bende var şuan kullanıyorum.

Oyla:

Diprone23

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
.
Cihazım
R
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dead cels 2 de ds4 ve xbox one kolu çalışmıyor bilgin olsun. Real racing de sıkıntı yok. Senin yerinde olsam pc ye kol alır oynardım.
Hocam zaten elimdeki Logitech F710 PC de çalışıyor. Mobildede öyle PSP oyunlarını falan oynayayım dedim ancak görünen pcden oynayacağım. Teşekkürler.

Oyla:

habbuj

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
mi 8
Konular
0
Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Ve hiç bir yerde çözümünü bulamadım. Diğer telefonlarda yaşamadım bu sıkıntıyı. Sadece xiaomilerde var. Bir çözümü var mı acaba ??

Oyla:
Üst Alt