- Adım
- .
- Cihazım
- R
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- MIUI Global 11.0.4
- Telefon Modeli
- Redmi Note 6 Pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Arkadaşlar merhaba, bu benim açtığım ilk konu. Eğer yanlış yere açtıysam affola. Konuya gelecek olursak yaklaşık 1 yıldır Xiaomi Redmi Note 6 Pro kullanıyorum ve oldukça memnunum. Telefonum rootsuz ve garantisi devam ediyor. Şu ana kadar hiç tamir, sorun vs. görmedi. Sorunum şu, OTG kablosu ile PS2 gamepadı kullanarak oyunlar oynayabiliyorum.(PPSSPP, Dolphin emulator vs.) Cihazımın kilit ekranı kapalıyken Gamepad da x tusuna basınca ekran açılıyor. Oyun oynarken de herhangi bir sıkıntı yaşamıyorum. Fakat Logitech F710 Gamepad imi telefona otg ile bağlandığımda telefon Gamepad i algılamıyor. Gamepad in üzerindeki ışık yanıyor fakat telefonda tık yok. Otg kablomda veya Gamepad da sıkıntı yok bilgisayarda sorunsuz çalışıyor. Kernel ile alakalı bir sorun olabilir mi? Başka bir Gamepad mi alayım. Tercihleriniz nelerdir. Root atmadan bu işi halledebilir miyim? Olmuyor ise root atarak nasıl halledebilirim? Şimdiden teşekkür ediyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
Edit: ilginç bir olay var, octopus vb hiçbir oyun program gamepadi algilamiyorken sadece Dead Cells isimli oyun algılıyor hatta oyun açılırken USB cihazından bilgi alınsın mı tarzında bir uyarı veriyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Edit: ilginç bir olay var, octopus vb hiçbir oyun program gamepadi algilamiyorken sadece Dead Cells isimli oyun algılıyor hatta oyun açılırken USB cihazından bilgi alınsın mı tarzında bir uyarı veriyor.