Çözüldü lock bootload yaptım kitlendi (çözüldü)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

atakandirekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun atakan
Cihazım
REDMİ 9
Meslek
Öğrenci
Konular
12
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
9.1.0
Telefon Modeli
note 6 pro
Bootloader Kilidi
Açık
telefonum note 6 pro yazılım attım sonra mitool da lock bootloadır vardı kilitlim dedim cihaz gitti fastboot a girmiyor sadece ses acma güc tusuna basınca rebot fılan geliyor ne yapıcam yazılımda bulamadım fastmood a ışık var yazı yok

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Cihazin bootloader kilidini kilitlemissin. Edl moda alıp mi Flash tooldan rom atmanız gerekiyor. Edl moda almak için arka kapağın açılması lazim

Oyla:

atakandirekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun atakan
Cihazım
REDMİ 9
Meslek
Öğrenci
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazin bootloader kilidini kilitlemissin. Edl moda alıp mi Flash tooldan rom atmanız gerekiyor. Edl moda almak için arka kapağın açılması lazim

çözdüm tamam ustam onlara gerek yok
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

h
emen XiaoMiTool ile hatasız bir şekilde cihazı kilitledim. Bu işlem sonrası bootloader kilitlendi ama açılırken Mi logosuna kadar gelip reset atıyordu. Yani telefon brick olmuştu. Xiaomi'nin resmi forumundan bulduğum ve uyguladığım çözümü aynen aktarıyorum.

ÇÖZÜM:
1- Buradan programını indirip bilgisayarımıza kuruyoruz.
2- Telefonumuzun sürücülerini bilgisayarımıza kuruyoruz.
3- Daha sonra bilgisayardan C:/ sürücüsüne gidip programın kurulu olduğu XiaoMiToolklasörünü açıp içindeki FastFlash programını çalıştırıyoruz.
4- Telefonumuzun Ses Açma ve Güç tuşlarını MI logosu gelinceye kadar basılı tutuyoruz.
5- Karşınıza gelen Recovery menüsünden Ses Tuşları'yla Connect with MiAssistant'ın üzerine gelip Güç tuşuyla seçiyoruz.
6- Şimdi telefonumuzu bilgisayara bağlayıp programla ilgili ayarlamalara geçiyoruz.
7- Program telefonu usb ile bağladığınızda size 4 adet seçim menüsü olan bir ekran açacaktır. İlk 2 menüden sırasıyla China Developer ve China Stable seçeneklerini seçip diğerlerini boş geçiyoruz.
8- Devam dediğimizde program telefonunuzun bilgilerine bakarak sizin için 2 romdan en uyumlu olanı indirmeye başlayacaktır.
9- İndirme tamamlandığında telefonunuzun ekranında rom kurulumunu göreceksin. Bu işlem bittiğinde telefonunuz normal olarak açılacaktır.
10- İngilizce seçip devam kurulumunuzu yapın. Bu işlemlerden sonra yapmanız gereken şey Bootloader Kilidi'ni açıp Global Stable veya Global Developer romlarından birini yüklemek.

Konu hakkında sormak istedikleriniz olursa seve seve ücretsiz yardım etmeye hazırım :)

Oyla:

atakandirekci

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
harun atakan
Cihazım
REDMİ 9
Meslek
Öğrenci
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oyla:

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt