Soru Lkt mi Greenify mı Hangisi ?

Mrtayfreat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
65
Merhaba, forumda araştırdığım kadarıyla Mi6 için Lkt uygun ama Pubg gibi ağir şarj tüketimi yapan oyunlarda hız kaybına yol açabilir diye gördüm. Bunun yerine Greenify kullanıp ekran süresini uzatmak aynı etkiyi yaratır mi ? Siz ne tavsiye ediyorsunuz ekran süresini uzaltmak için ? Hızdan minimum ödün vererek pilden maksimum performans almak için..

BlackSilverX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Black
Cihazım
Poco X3 & Mi6
Konular
2
Lkt yi bilmiyorum. Greenify kullandım. Greenify arka planda servisi açık olan uygulamaları uyutur. Ayrıca kendi seçtiğin uygulamaları da uyutma listesine ekleyip çalıştırmamayı seçebilirsin. Bu zaten uzun süreli oyun oynamak için veya pil ömrünü uzatmak için fayda sağlayacaktır. Neden hızdan ödün vermiş olasın orasını anlayamadım ? Geri planda örneğin; instagram, facebook, whatsapp, e-posta vb. bir çok şeyi uykuya almak zaten senin işlemcine olumlu bir geri dönüş sağlayacak.

Oyla:

Mrtayfreat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Burak
Cihazım
Mi 6
Konular
65
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lkt yi bilmiyorum. Greenify kullandım. Greenify arka planda servisi açık olan uygulamaları uyutur. Ayrıca kendi seçtiğin uygulamaları da uyutma listesine ekleyip çalıştırmamayı seçebilirsin. Bu zaten uzun süreli oyun oynamak için veya pil ömrünü uzatmak için fayda sağlayacaktır. Neden hızdan ödün vermiş olasın orasını anlayamadım ? Geri planda örneğin; instagram, facebook, whatsapp, e-posta vb. bir çok şeyi uykuya almak zaten senin işlemcine olumlu bir geri dönüş sağlayacak.
Performans kaybını Lkt için söyledim. İşlemci performansını seçtiğimiz moda göre kısıtlıyomuş diye anladım. Bu yüzdende hızı düşürür. Ayrıca greenify yükledim fakat uygulama analizcisine bastıgımda Snaptube'den başka hiç uygulama çıkmadı. Sizin tavsiye ettiğiniz ayarlar var mı Greenify için ?

Oyla:

dzynn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ozi
Cihazım
Mi Max 2
Konular
4
LKT Tek geçerim.

Oyla:

osmancan71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mi note 10
Meslek
Memur
Konular
28
lkt ile greenify çakışmıyor. bende az önce lkt yükledim açıklamalarında yazmış greenify ile uyumlu olduğunu beraber kullanabilirsin.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Hiçbiri.Ram zaten dolsun diye vardır.Bu uygulamalar telefonun şarjını çok az etkiler ama performansı büyük ölçüde düşürür çünkü uygulama arkada hazır beklediği zaman çok daha seri ve daha az işlemci kullanarak açılır.Siz ramden komple temizlerseniz o boş ram hiçbir işe yaramadığı gibi uygulama daha geç açılır ve işlemci daha çok çalışır.Telefonu uzun süre kullanmadığınızda zaten deepsleepe geçer şarjınız çok az gider.Unutmadan bu uygulamalar diğer uygulamaları uyutmak için sürekli arka planda çalışırlar ve telefonu ağırlaştırırlar.Güçlü bir işlemciniz varsa pek fark edilmez ama SDM 410 vb. kullanırken deneyimle sabit.Ağırlaştırıyor.Hani arkaya atılmış WhatsApp gibi değilde sürekli dosya indirilen Drive gibi,hep önbellekte,hep aktif.

Son düzenleme:
Oyla:

BlackSilverX

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Black
Cihazım
Poco X3 & Mi6
Konular
2
Performans kaybını Lkt için söyledim. İşlemci performansını seçtiğimiz moda göre kısıtlıyomuş diye anladım. Bu yüzdende hızı düşürür. Ayrıca greenify yükledim fakat uygulama analizcisine bastıgımda Snaptube'den başka hiç uygulama çıkmadı. Sizin tavsiye ettiğiniz ayarlar var mı Greenify için ?
Hayır daha çok seçenek olması lazım. En alta indiğinde ilk etapta gösteriği snaptube den daha fazla uygulamayı seçtirmesi lazım. Aynı mevcut listeden yapılıyordu.

Oyla:
Üst Alt