Yardım Liseye yeni geçiyorum telefon mu alsam tablet mi

kadircanaknc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
henüz yok
Konular
1
Liseye geçeceğim o yüzden telefon almam gerek aslında zaten bir tane tuşlu telefonum var ama Android'de oyunlar oynadığım için tuşlu telefon yetmiyor. Galaxy Tab S2 mi alsam Xiaomi Mi5 mi ? Açıkçası Çin yapımı olduğu için önyargım var (bir türlü atamadım gitti) Xiaomi Mi5 alacağım parayla bir Samsung telefon alsam S4 alabiliyorum. S4 de iyi değil Asphalt 8 oynarken kasıyor hafızası da az şarjı kötü vs... Galaxy Tab S2 mi Xiaomi Mi5 mi ?

yasinsil

#Hash
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
OnePlus 5
Meslek
Uçak Teknisyeni
Konular
11
Mi5 piyasadaki bütün oyunları açıyor kasmadan, fazla oynayıp çok ısınırsa (veya şarjda oynayıp ısınırsa) doğal olarak kasıyor. Telefonun her şeyi iyi. Daha önceki konularada yazdığım gibi tek memnun olmadığım yani telefonun kasa sağlamlığı. Onu da kalın bir kılıf kullanarak çözüyorum. Çin malı evet ama replika telefon değil. Ben mi5 kullanıyorum sürekli oyun oynayan birisiyim memnunum. Tabi alacağın saticiyada dikkat etmen gerek çünkü bazı konularda görüyorum sorunlu telefonları satanlar var. Referansı sağlam olan satıcılardan al.

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Öncelikle amacınız sadece oyun oynamak mı ve büyük ekran ve küçük ekran tercihine göre telefon ve tablet seçimi yap ben olsam telefon alırdım tablete para vermek akıl işi değil hiçbir işe yaramıyor sadece oyun oynamak için ve internet yoksa çöp gibi bişey yani o yüzden telefon almanı ben tavsiye ederim

Oyla:

Mustayfa06

Ŋє мυTℓυ Tüякüм Đιуєηє!
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Lisede tuşlu telefon ile gezmek istemezsin diye düşünüyorum :D mi5 gerçekten kaliteli bir telefon, ilk başta bende çin malı olduğu için şüphe duymustum ama gerçekten çok iyi bir telefon, tablet sadece oyun ihtiyacını karşılar ama mi5 gibi bir telefon seni çok rahat lise sonuna kadar götürür. Mi5 fanboylugu gibi gözükmesin, telefon almani öneririm ilk sıranda mi5 olsun ama tablet alma bence :)

Oyla:

kadircanaknc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
henüz yok
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
daha liseye geçmeme 1 sene var (8.sınfım) 1 senede ucuzlayacağını düşündüğünüz başka model önerin 1500 tl yi geçmesin yeter. biraz sakarım ve tüm incelemelerde telefonun kayganlığından bahsediliyor.

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
daha liseye geçmeme 1 sene var (8.sınfım) 1 senede ucuzlayacağını düşündüğünüz başka model önerin 1500 tl yi geçmesin yeter. biraz sakarım ve tüm incelemelerde telefonun kayganlığından bahsediliyor.
kaygan olduğu doğru ama mi4 'e göre kaygan yani aşırı kaygan değil bı sorunuda kılıf alarak çözersin kardeşim kılıfsız mı kullanmayı düşünüyordun ayrıca kırılmaz cam+kılıf sorunun kalmayacaktır.

Oyla:

kadircanaknc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
henüz yok
Konular
1
evet kılıfsız kullanmayı düşünüyorum

Oyla:

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
evet kılıfsız kullanmayı düşünüyorum
kardeşim hem sakarım diyorsun he kılıfsız kullanmayı düşünüyorum diyorsun çelişki var bu işte :) ayrıca eğer sakar isen her telefon elinden düşebilir bunun kayganlıkla bir alakası yok dediğim gibi .

Oyla:

kadircanaknc

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
henüz yok
Konular
1
kılıfsız kullanmak istiyorum çünkü kılıfı sevmiyorum telefonu çok kaba gösteriyor ayrıca kılıfla alakası var tam telefonun köşesine düşse kılıfın köşesi hasar alır telefona bir şey olmaz ;)

Oyla:

_CeKoCu_

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aptal Adam
Cihazım
Mİ 5 , Mİ9 SE
Meslek
Danışman