Yardım LineageOs ota güncellemesi nasıl yapılır?

TRAlcatraz35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batu
Cihazım
Mi 6,11T
Konular
23
Merhabalar
Yaklaşık 2-3 haftadır Lineage OS kullanmaktayım ve oldukça pişman olduğumu söylemeliyim.Cihazın kafasına buyruk parmak izi çalışmamayışı çalıştığı zamanlar bile miuida pil tasaruf modundan bile yavaş çalışması,fazla animasyon hataları,boşta kalan ramin miuidan bile kötü oluşu hatta ram managmentın rezalet öte oluşu vs.Bugün güncelleme bildirimin geldiğini gördüm ve yükledim ama custom romlarda ota güncellemelerinin nasıl yüklenceğini bilmiyorum.Nette araştırdığımda da bilgi karmaşası olduğunu gördüm.
Lafın kısası Lineage OS da ota güncellemesi veri kaybı olmadan nasıl kurulur normal güncelleme yapıyor gibi yükleyemi basıyım yoksa twprdan data cache wipe yapmam lazım ya da direkt tpwrdan kurcam mı tam bilen hatta yapmış biri varsa yardımcı olabilir mi?

Ekli dosyalar

• Screenshot_20211001-171652_Güncelleyici.png
    Screenshot_20211001-171652_Güncelleyici.png
    110,9 KB · Görüntüleme: 23

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Merhabalar
Yaklaşık 2-3 haftadır Lineage OS kullanmaktayım ve oldukça pişman olduğumu söylemeliyim.Cihazın kafasına buyruk parmak izi çalışmamayışı çalıştığı zamanlar bile miuida pil tasaruf modundan bile yavaş çalışması,fazla animasyon hataları,boşta kalan ramin miuidan bile kötü oluşu hatta ram managmentın rezalet öte oluşu vs.Bugün güncelleme bildirimin geldiğini gördüm ve yükledim ama custom romlarda ota güncellemelerinin nasıl yüklenceğini bilmiyorum.Nette araştırdığımda da bilgi karmaşası olduğunu gördüm.
Lafın kısası Lineage OS da ota güncellemesi veri kaybı olmadan nasıl kurulur normal güncelleme yapıyor gibi yükleyemi basıyım yoksa twprdan data cache wipe yapmam lazım ya da direkt tpwrdan kurcam mı tam bilen hatta yapmış biri varsa yardımcı olabilir mi?
Konuyu inceleyiniz.

TRAlcatraz35

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Batu
Cihazım
Mi 6,11T
Konular
23
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuyu inceleyiniz.
Eyvallah usta işimi gördü
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlız root gitmiş niye öyle olduki :(

Son düzenleme:

Kazgangap

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halil
Cihazım
Mi 9T (Davinci)
Konular
44
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yanlız root gitmiş niye öyle olduki :(
Rica ederim hocam.Konunun son kısmında yazıyordu gideceği çıkarken twrpden magisk flashlamanız lazımdı.

Üst Alt