Yardım LineageOs 14.1 Yükleme Sorunu

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Herkese merhaba, çeşitli romlar denedim ve şu an paranoid android kullanıyorum. LineageOs romunu da denemek istiyorum fakat rom flashlarken error 7 hatası almaktayım. Bir türlü mi5 cihazıma bu romu yükleyemedim. Sorun nedir acaba, yardımcı olabilir misiniz ? ( Fastboot ile kurduğum çeşitli miui rom sürümlerinin üzerine de denedim fakat bir çözüm bulamadım.)

cnky50

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Miui
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
10
Herkese merhaba, çeşitli romlar denedim ve şu an paranoid android kullanıyorum. LineageOs romunu da denemek istiyorum fakat rom flashlarken error 7 hatası almaktayım. Bir türlü mi5 cihazıma bu romu yükleyemedim. Sorun nedir acaba, yardımcı olabilir misiniz ? ( Fastboot ile kurduğum çeşitli miui rom sürümlerinin üzerine de denedim fakat bir çözüm bulamadım.)
Hocam telefonun orijinal yani stock romunu yükleyip daha sonra Lineage Os yüklemenizi tavsiye ederim.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefonun orijinal yani stock romunu yükleyip daha sonra Lineage Os yüklemenizi tavsiye ederim.

MI 4LTE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Miui 7 den tutun miui 9 a kadar bir çok orjinal rom üzerine kurmayı denedim fakat sonuç aynı oldu. Twrp güncelleyip deneyeceğim, çözüme ulaşırsam paylaşırım ben de.

Oyla:

umutaxoy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
12
Miui 7 den tutun miui 9 a kadar bir çok orjinal rom üzerine kurmayı denedim fakat sonuç aynı oldu. Twrp güncelleyip deneyeceğim, çözüme ulaşırsam paylaşırım ben de.
Hocam o romlari kurmak için format data yapın, birde temel rom oluyor 60-70 mb. Kuracağınız cfw için. Önce onu flashlayin. Muhakkak paylaşmışlardir. Ola ki yok ise format data yaptıktan sonra direkt romu kurmayın, telefonu recovery modda tekrar başlatıp, swipe allow modification yazacak sürükleyip ondan sonra rom dosyasını atın (yani cihaz twrp den formatlanmis ve yeniden baslatildiktan sonra pc ye bağlayip öyle atin) ben sorunumu öyle cozmustum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam o romlari kurmak için format data yapın, birde temel rom oluyor 60-70 mb. Kuracağınız cfw için. Önce onu flashlayin. Muhakkak paylaşmışlardir. Ola ki yok ise format data yaptıktan sonra direkt romu kurmayın, telefonu recovery modda tekrar başlatıp, swipe allow modification yazacak sürükleyip ondan sonra rom dosyasını atın (yani cihaz twrp den formatlanmis ve yeniden baslatildiktan sonra pc ye bağlayip öyle atin) ben sorunumu öyle cozmustum

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
teşekkür ediyorum birazdan deniyorum hocam. Twrp güncelledim yine olmadı sorun onunla alakalı değilmiş.

Oyla:

xottoman

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdurrahman
Cihazım
Mi 5S 64
Meslek
Öğrenci
Konular
30
Çözebildin mi

Oyla:

Asaf04

Yârdan Uzak Aleme Daldık...
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Asaf
Cihazım
Redmi Note 6 Pr
Meslek
Öğrenci
Konular
36
Hocam size tuhaf gelebilir fakat

Lineage Os sadece Global Beta üzerine kuruluyor

Önce Mi Flash ile Global Beta sonra Twrp bin kendi sitesinde bulunan son versiyon twrp ile kurulumu yapabilirsiniz

Oyla:

alasulumurat

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Mi Note 10
Konular
13
Arkadaşlar mi6 için neden official lineageos yok. Bilen var mı? 5 ve 5s için var mesela.

Oyla:

ertanx

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertan
Cihazım
Mi 6
Meslek
Teknisyen
Konular
48
Arkadaşlar mi6 için neden official lineageos yok. Bilen var mı? 5 ve 5s için var mesela.

Mi 6 gibi güçlü bir cihaz için ResurrectionRemix ve LineageOS'un resmi olmayan sürümleri var. XDA'da 3 tane resmi custom rom sürümü buldum fakat bu iki rom önde gelenler. Asaf04 dediği gibi ya Oreo ile giriş yapabilirler. Kernel kodlarıda yayınlandı ama neden resmi sürümleri çıkmadı bende merak ediyorum.

Oyla:
Üst Alt