Soru Lineage OS yükleme hakkında

egemeric

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege Meriç
Cihazım
Mi a2
Konular
1
Merhaba,
Bu cihazı yeni aldim ve telefonuma LineageOS yüklemek istiyorum. Yeni bootloader kilit açama isteği gönderdim, bir hafta beklemem gerekiyormuş :D

LineageOS un cihaza ait install instructions kısmında firmware nin en güncel sürümde olması gerekteği yazıyor.
Benim Firmware versiyonum 12.5.2.0(RJUTRXM). Anladığım kadarıyla 12.5.5 diye FW update gelmiş. Ama bu versiyonu daha almadım.

Lineage os Recovery'i 12.5.2.0 fw sürümü ile flashlayıp, adb ile sorunsuz bir şekilde sideload üstünden yükleyebilir miyim?

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
egemeric, Geliştirici hangi FW sürümünü öneriyorsa onu kullanın, BL kilit açılacağı için sürüm değiştirmek sorun olmaz.

Xda rom konusuna yazmışsınız zaten, son sürüm global (mi) rom yükleyin...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

egemeric

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ege Meriç
Cihazım
Mi a2
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cevabınız için teşekkür ederim,
LineageOs installation sayfasında, en son sürüm kullanın demişler zaten. Ancak bendeki sürüm numarasının eski olduğunu XDA daki postta fark ettim. Telefonun update kısımında herhangibir güncelleme gözükmediği için kafam karışmıştı. O yüzden 12.5.2.0 ile yüklemenin sorun olup olmadığını sorma gereği hissettim. 12.5.x.x yeterliymiş heralde şu an için. Romun Global mi, TR mi olması gerektiği ile alakalı bir bilgiyi, cihazın LineageOS sayfasında bulamadım. O yüzden sorun olmaz umarım.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
egemeric, Genelde geliştiriciler global romu baz alır(mi) tercih sizin,bu kadar ayak diretmeyin,kilit açılınca son sürüm global romu yükleyin üstüne Lineagos yüklersiniz...

tct123_gs

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tahsin
Cihazım
Tissot & Tulip
Meslek
Öğrenci
Konular