Yardım Lineage OS nasıl yükleyebilirim?

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
Redmi Note 5 Al'e Lineage OS nasıl yükleyebilirim? Twrp, Magisk kurup direk yüklesem sorun olur mu? Anti-Rollback ve diğer durumlardan dolayı cihazımın brick olmasını istemiyorum.

MIUI 10 Stabil kullanıyorum ama pil performansı berbat :( Önceki sürüme de dönmek istemiyorum Xiaomi eu veya Lineage OS düşünüyorum.

Redmi Note 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Peocawe hocamın açtığı kalıcı twrp konusu var forumda. Oradan kalıcı twrp kurup ardından istediğiniz custom rom u yükleyebilirsiniz. Ben şu an pixel kullanıyorum ve herhangi bir bug yaşamadım. Seçenekler arasina bunu da dahil edebilirsiniz.
Redmi Note 5 Al'e Lineage OS nasıl yükleyebilirim? Twrp, Magisk kurup direk yüklesem sorun olur mu? Anti-Rollback ve diğer durumlardan dolayı cihazımın brick olmasını istemiyorum.

MIUI 10 Stabil kullanıyorum ama pil performansı berbat :( Önceki sürüme de dönmek istemiyorum Xiaomi eu veya Lineage OS düşünüyorum.

Oyla:

YusufArslan

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf Arslan
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peocawe hocamın açtığı kalıcı twrp konusu var forumda. Oradan kalıcı twrp kurup ardından istediğiniz custom rom u yükleyebilirsiniz. Ben şu an pixel kullanıyorum ve herhangi bir bug yaşamadım. Seçenekler arasina bunu da dahil edebilirsiniz.

Saf android tarafında köklü ve diğer avantajlarından dolayı Lineage Os düşünüyorum. MIUI tarafında ise en iyi seçim Xiaomi.eu gibi duruyor. Tavsiyeniz için teşekkür ederim, konuyu inceleyeceğim.

Oyla:

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Usta mi 6 için 15.1 yükledim bin pişman oldum, global stabil pil performansı bile daha iyi, eski sürmer hakkında bilgim yok ama kullanan varsa onlardan bilgi alıp öyle yükleyin derim. Şu anda miui pro kullanıyorum.

Oyla:

Mertuska

Elit Üye
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
İphone Xs
Meslek
Malzeme Mühendisi
Konular
60
Usta mi 6 için 15.1 yükledim bin pişman oldum, global stabil pil performansı bile daha iyi, eski sürmer hakkında bilgim yok ama kullanan varsa onlardan bilgi alıp öyle yükleyin derim. Şu anda miui pro kullanıyorum.
Her rom her cihaz için aynı performansta olmuyor maalesef. Mi6 için dediğiniz gibi kötü olabilir ama Redmi Note 5 için arkadaşın bunu baz alması pek sağlıklı olmaz , deneyip tecrübe etmesi daha iyi olabilir hocam.

Oyla:

HaKaaN35

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sinan
Cihazım
Redmi K20 Pro
Meslek
Alüminyum kompozit
Konular
41
Doğrudur hocam haklısınız.

Oyla:

BimmerLover

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
61
Eğer ki MIUI mantığı ( Ben günlük kullanayım bana güncelleme gelsin yükleyeyim ) ile kullanacaksanız kesinlikle LineageOS çünkü çok stabil. Diğer romlarda bug olma ihtimali azda olsa vardır. Ama benim tavsiyemde "Pie" tabanlı bir rom kullanmanız.

Oyla:

Violonist

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Feyyaz
Cihazım
RN 13 pro 5g
Konular
6
Pıxel experıence de çok stabil ve şarj iyidir. ama redmi note 5 için var mı bilmiyorum

Oyla:

astsel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
rom"
Cihazım
xiaomi redmi
Konular
14
YusufArslan kardeşin inşallah yüklemeyi becere bilirsin ben hiç memnun değilim miui10 yüklediğim bizlere paylasirsan bizde denemiş oluruz

Oyla:
Üst Alt