Devil125 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım ahemt Cihazım redmı 13 pro Yaş 27 Konum bursa Katılım 3 Ağustos 2025 Konular 1 Mesajlar 3 Çözümler 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Bugün 17:07 #1 Yüklü Rom ve Versiyon Numarası 14 Telefon Modeli redmi Bootloader Kilidi Açık lineage 22 en hafıf gapps uygulması nedır
Çözüm Devil125 Bugün 20:19 Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu site buldum şuan herhangı bir sorun yok vürüs total tarama vs yaptım bı sıkıntı yok gözükuyor
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu site buldum şuan herhangı bir sorun yok vürüs total tarama vs yaptım bı sıkıntı yok gözükuyor
burhan0660 Uzman Üye Uzman Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım burhan Cihazım mi max 2 Yaş 35 Konum ankara Katılım 2 Kasım 2017 Konular 28 Mesajlar 2.468 Çözümler 29 Tepkime puanı 1.281 Puanları 188 Bugün 18:40 #2 Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bunun daha düşük olanı var google hizmetlerini kendi indiriyor o bazen hatalı oluyor Oyla: Oyla 0 Downvote
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bunun daha düşük olanı var google hizmetlerini kendi indiriyor o bazen hatalı oluyor
Devil125 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım ahemt Cihazım redmı 13 pro Yaş 27 Konum bursa Katılım 3 Ağustos 2025 Konular 1 Mesajlar 3 Çözümler 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Bugün 19:15 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Bunun denedım de ne bılım fotoğraf uygulaması maps gamil indiriyor zaten ben google eko sistem kullanmıyorum tek google play store kullanıyorum Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bunuda ındırınce lineage 22 parmak ızı hata verıyor Oyla: Oyla 0 Downvote
Bunun denedım de ne bılım fotoğraf uygulaması maps gamil indiriyor zaten ben google eko sistem kullanmıyorum tek google play store kullanıyorum Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bunuda ındırınce lineage 22 parmak ızı hata verıyor
Devil125 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım ahemt Cihazım redmı 13 pro Yaş 27 Konum bursa Katılım 3 Ağustos 2025 Konular 1 Mesajlar 3 Çözümler 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 Bugün 20:19 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu site buldum şuan herhangı bir sorun yok vürüs total tarama vs yaptım bı sıkıntı yok gözükuyor Oyla: Oyla 0 Downvote Çözüm
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir bu site buldum şuan herhangı bir sorun yok vürüs total tarama vs yaptım bı sıkıntı yok gözükuyor